Aurorah
Fanka BB :)
dlatego żeby sobie wykluczyć takie niespodzianki ja czekam do poroduZawsze na porodówce może być i tak zaskoczeniebliscy znajomi mieli mieć syna - mieli już dwie córki, a podczas porodu dziewczynka
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dlatego żeby sobie wykluczyć takie niespodzianki ja czekam do poroduZawsze na porodówce może być i tak zaskoczeniebliscy znajomi mieli mieć syna - mieli już dwie córki, a podczas porodu dziewczynka
![]()
Napisałaś jak prawdziwa matkajak dorośniesz to zrozumiesz haha
No właśnie Ania pisała, że jak już to przegadaliśmy to można ponownie napisać do niej wiadomość, bo dużo dziewczyn dołącza na forum w 3-4 miesiącu ciąży i żebyśmy były otwarte na nowe dziewczyny.a co z tym wątkiem prywatnym? nie czytam was na bieżąco i w sumie nie wiem na czym to stanęło?
No właśnie Ania pisała, że jak już to przegadaliśmy to można ponownie napisać do niej wiadomość, bo dużo dziewczyn dołącza na forum w 3-4 miesiącu ciąży i żebyśmy były otwarte na nowe dziewczyny.
w sensie żeby do 4 miesiąca czekać na ten wątek prywatny? kurde no wg mnie to trochę już późno. Przecież nic nie szkodzi żeby zrobić go już teraz a jak ktoś dołączy za jakiś czas zawsze można nową osobę do tego wątku dodać. Takie jest moje zdanie.No właśnie Ania pisała, że jak już to przegadaliśmy to można ponownie napisać do niej wiadomość, bo dużo dziewczyn dołącza na forum w 3-4 miesiącu ciąży i żebyśmy były otwarte na nowe dziewczyny.
Oczywiściea te z was które rodzą kolejne dzieci prowadzicie ciążę u tego samego lekarza co poprzednie?
Jestem zaNo to czekamy na resztę dziewczyn i pisze ponownie wiadomość do Ani![]()
Tak tak, ja sobie żartujeHahha sorkiwiesz o co chodziło