reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Cześć Dziewczyny ;)

Moje samopoczucie trochę się polepszyło i trochę więcej energii z rana jest. Dziś założyli mi holter bo kardiolog podejrzewa tachykardie, a ginekolog powiedział, że koniecznie trzeba to sprawdzić.

Ja też chodzę kolejną ciążę do tego samego lekarza i nie chciałabym już do innego. W pierwszej ciąży szybko na początku zmieniłam lekarkę bo nie podobało mi się jej podejście. Czy macie ze swoim lekarzem możliwość kontaktu telefonicznego w razie gdyby zaszła taka potrzeba?
Ja mam nr telefonu, zazwyczaj piszemy przez whatsup. Dla mnie jest to bardzo wazne, moj lekarz odpisuje zawsze, nawet w święta takze ja sie czuje dobrze zaopiekowana. Co prawda chodze prywatnie no ale zycie :-)

a te z was które rodzą kolejne dzieci prowadzicie ciążę u tego samego lekarza co poprzednie?
Na NFZ chodzę gdzie indziej a prywatnie na ten moment ten sam lekarz ale myślę nad zmiana.
Został ordynatoren, a młody gnojek i trochę się zrobił taki no. 🙈 Lekceważący
Ja tak. Nie wyobrazam sobie nikogo innego :-)
A mogę zapytać do kogo chodzisz ?
Ja tak czesto mam rano jest ok, jest troche energii. Potem cos zjem i mnie mdli i spac mi sie chce i tak do wieczora. A moja mala nie ułatwia sprawy bo wlasnie uczy sie chodzic i wspinac po meblach ;-)
Juuuuz ? 😱
Korzystaj póki mozesz. Szczerze zazdroszczę. Jak będziesz w ciąży z drugim to zrozumiesz 😆
O tak to to hahahah 😂😂😂😂
No to czekamy na resztę dziewczyn i pisze ponownie wiadomość do Ani 😊
Nie wiem czy ja jestem na tej liście ? W sumie nie jestem bardzo często dostępna na forum więc zrozumiem jak mnie wykreslicie z prywatnego wątku 🙈

Hej dziewczyny, ja w szpitalu z córką 😭 Ma bardzo wysokie CRP. Szukają przyczyny. Dziś trafiliśmy. Idealnie jak na 1 trymestr wyładować w siedlisku bakterii i wirusów.

Ale młoda jest ze mną tak związana, że nie ma opcji żeby mnie z nią nie było. Będzie co ma być.

A wy trzymacie kciuki za moją młodą i za mnie żebyśmy żadnego dziadostwa nie załapały.

reklama
Na NFZ chodzę gdzie indziej a prywatnie na ten moment ten sam lekarz ale myślę nad zmiana.
Został ordynatoren, a młody gnojek i trochę się zrobił taki no. 🙈 Lekceważący

A mogę zapytać do kogo chodzisz ?

Juuuuz ? 😱

O tak to to hahahah 😂😂😂😂

Nie wiem czy ja jestem na tej liście ? W sumie nie jestem bardzo często dostępna na forum więc zrozumiem jak mnie wykreslicie z prywatnego wątku 🙈
Ja chodze do Łukasza Wolaka, on pracuje w szpitalu w Siemianowicach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry