kasiek.23
Fanka BB :)
Mam wpisane dwie daty poroduDziewczyny proszę spojrzeć na kalendarz na pierwszej stronie i dać znać kogo wpisać![]()
6.02 - właściwy wg ostatniej wizyty
10.02 - do wykreślenia
Wizyty są ok
I jestem za prywatną
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam wpisane dwie daty poroduDziewczyny proszę spojrzeć na kalendarz na pierwszej stronie i dać znać kogo wpisać![]()
Bo to jest tak że kobieta jest lekka do ślubu żeby mężczyzna mógł ją wnieść do domu. Później tyje żeby nie mógł jej wynieśćCześć, też trzymam kciuki za wizyty.
Jeśli chodzi o wagę to … wczoraj mi pokazała 57,10A jeszcze ostatnio było 56. Ciekawostką jest to, że jak szlam do ślubu w zeszłym roku to ważyłam ledwie 52
Rosnę w oczach XD
Ja przed ślubem schudłam ze stresu .. aż mi suknia spadałaBo to jest tak że kobieta jest lekka do ślubu żeby mężczyzna mógł ją wnieść do domu. Później tyje żeby nie mógł jej wynieść![]()
O kurde to mojemu mężowi ze stresu chyba dwie albo trzy 8 wyrwali tak go bolały, później jeszcze jedna go zaczęła boleć ale dentysta już nie chciał w tak krótkim czasie. A po ślubie mu ból przeszedłJa przed ślubem schudłam ze stresu .. aż mi suknia spadałaa ostatnie poprawki były tydzień przed
![]()