Kochana gratki, powiedz który do dokładnie tydzien i dzień ciązyJestem po wizycie. 3,5mm małego człowieka z serduchem jak dzwonPlamienia prawdopodobnie są wywołane krwiakiem, musimy go obserwować
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana gratki, powiedz który do dokładnie tydzien i dzień ciązyJestem po wizycie. 3,5mm małego człowieka z serduchem jak dzwonPlamienia prawdopodobnie są wywołane krwiakiem, musimy go obserwować
![]()
6+1. Zgadza się miesiączka z USGKochana gratki, powiedz który do dokładnie tydzien i dzień ciązy![]()
10+5A który tydzień ciąży,?
u mnie:To do końca dnia proszę dawać, co wpisywać w kalendarz, wieczorem jak córka pójdzie spać to na podstawie daty porodu zrobię listę na wątek zamknięty![]()
też jestem na styczniowych, bo mam termin na przełomie miesięcy, ale tam to już dziewczyny płeć znają itd. Jednak bardziej się skłaniam, że u mnie będzie luty.Popieram tak samo ostatnio zamiast na lutowe mamy weszłam na styczniowe. I tam też dziewczyny na prywatny nie dodają nowych osób ale odpisują na ogólnym. Otwarcie o tym pisały.
Data porodu u mnie na razie zostaje 27.02, jak będę miała kartę ciąży to najwyżej zmienimyTo do końca dnia proszę dawać, co wpisywać w kalendarz, wieczorem jak córka pójdzie spać to na podstawie daty porodu zrobię listę na wątek zamknięty![]()
No i cudnieJestem po wizycie. 3,5mm małego człowieka z serduchem jak dzwonPlamienia prawdopodobnie są wywołane krwiakiem, musimy go obserwować
![]()
gratuluję!!!Jestem po wizycie. 3,5mm małego człowieka z serduchem jak dzwonPlamienia prawdopodobnie są wywołane krwiakiem, musimy go obserwować
![]()