Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawiecha ciążowaDzięki dziewczyny. Wychodzę tu na jakiegoś tępego człowiekaDobrze, że w późniejszym czasie ilość badań się zmniejszy
![]()
My też tak, rano, do drzemki i do spania. Plus średnio raz w nocymy już coraz mniej się karmimy, tak naprawdę rano i wieczorem. Nie chcę mu tego zabierać, zwłaszcza jak tyle zmian nas czeka![]()
U nas są przynajmniej 3 pobudki w nocy na karmienie. Jeśli są tylko 3 to jest dobrze, zdarza się więcej. Podobno po odstawieniu od piersi dzieci zaczynają przesypiać noce....trzymam się tej myśli i mam nadzieję, że u nas tak będzie, bo od ponad roku nie przespałam w całości jeszcze ani jednej nocy :/My też tak, rano, do drzemki i do spania. Plus średnio raz w nocy![]()
No mi też nie zdarzylo się przespać całej nocy jeszczeU nas są przynajmniej 3 pobudki w nocy na karmienie. Jeśli są tylko 3 to jest dobrze, zdarza się więcej. Podobno po odstawieniu od piersi dzieci zaczynają przesypiać noce....trzymam się tej myśli i mam nadzieję, że u nas tak będzie, bo od ponad roku nie przespałam w całości jeszcze ani jednej nocy :/
U nas są przynajmniej 3 pobudki w nocy na karmienie. Jeśli są tylko 3 to jest dobrze, zdarza się więcej. Podobno po odstawieniu od piersi dzieci zaczynają przesypiać noce....trzymam się tej myśli i mam nadzieję, że u nas tak będzie, bo od ponad roku nie przespałam w całości jeszcze ani jednej nocy :/
No ja słyszałam na ten temat dużo sprzecznych opinii haahNie koniecznie przesypiają![]()
Robić nie robić. Nie wiem. Moje dziecko póki co i oby tak zostało nie ma objawów.
Ja też mam konflikt, bo 0 RH(-). Już lekarz wpisał w karcie ciąży czerwonym markerem, żeby podać immunoglobulinę anty D. W ciąży z córką też brałam, raz w trakcie ciąży i później po porodzie.My mamy konflikt ja mam -![]()