Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj czipsiki paprykowe wjechały jak złotoDziewczyny jak tam z zachciankami ?
Hehe, no u mnie to wygląda tak, że żrem jak leci wszystkoDziewczyny jak tam z zachciankami ?
To ja 3 dni przed zrobieniem testu byłam na imprezie i wsuwałam tatara, wszystkie przekąski i zachwycałam się do każdego jakie dobre jedzenie było, bo nigdzie tyle nie zjadłamHehe, no u mnie to wygląda tak, że żrem jak leci wszystkogłównie ochota na fast fooda, ale słodycze też wchodzą
Ps. No i pobiłam mój rekord obżarstwa na raz - zjadłam obiad ziemniaki, kotlet surówka, poprawiłam luzem kotletem i wciagnełam prawie całą paczkę ciastek![]()
Haha, dobra byłaśTo ja 3 dni przed zrobieniem testu byłam na imprezie i wsuwałam tatara, wszystkie przekąski i zachwycałam się do każdego jakie dobre jedzenie było, bo nigdzie tyle nie zjadłam. A teraz wyszło że organizm szykował sobie zapasy bo coraz więcej rzeczy przestaje mi smakować.
Ja mam w kolko ochotę na parówki i pasztetDziewczyny jak tam z zachciankami ?
A to mój wiecznie zły i wkurzonyA to moja małpa![]()