Kitsune
Moderator
Ja korzystałam w poprzedniej ciąży i baaaaardzo mnie to uspokajałoJa też odliczam do poniedziałkowych badań, ale dopiero w kolejny poniedziałek… Wczoraj nie wytrzymałam i zamówiłam detektor, czy któraś z Was już korzysta?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja korzystałam w poprzedniej ciąży i baaaaardzo mnie to uspokajałoJa też odliczam do poniedziałkowych badań, ale dopiero w kolejny poniedziałek… Wczoraj nie wytrzymałam i zamówiłam detektor, czy któraś z Was już korzysta?![]()
Właśnie byłam w paczkomacie i pół godziny próbowałam coś znaleźć, niestety nie udało sieJa korzystałam w poprzedniej ciąży i baaaaardzo mnie to uspokajałoTeraz też będę korzystać. Tylko dopiero po 12 tygodniu bo wcześniej się nic nie znajdzie i tylko stres z tego
![]()
U mnie tak samo, jajka i awokado bleeee, gdzie wcześniej to była miłośćO kurczę, to faktycznie mocno odrzuciło. U mnie w sumie jedyny odrzut teraz jest na jajka, gdzie przed ciążą jadłam codziennie jaja na śniadanie … teraz nie mogę nawet patrzeć![]()
Właśnie byłam w paczkomacie i pół godziny próbowałam coś znaleźć, niestety nie udało sie![]()
z czego dżem? Ja robiłam z truskawek też jestem fanką domowych przetworówMiłego dnia mamusie, u mnie sobota pracowita![]()
Dżemor wiśniowy i kilka słoiczków czereśniowegoz czego dżem? Ja robiłam z truskawek też jestem fanką domowych przetworówsyn się śmiał że nad tym wielkim garem jak czarownica wyglądałam
![]()
Ale pyszności! Dziewczyny, narobilyscie smaka na tosta z dżememz czego dżem? Ja robiłam z truskawek też jestem fanką domowych przetworówsyn się śmiał że nad tym wielkim garem jak czarownica wyglądałam
![]()