Trzymam kciuki za Twoje wynikiSuper.Ja dzisiaj robiłam pappe ale nie patrzę na wyniki,bo nie chce się denerwować, więc nie loguje się nie patrzę. Jutro odbiorę przed badaniem. Oby u mnie też wyszło wszystko dobrze. Boje się trochę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki za Twoje wynikiSuper.Ja dzisiaj robiłam pappe ale nie patrzę na wyniki,bo nie chce się denerwować, więc nie loguje się nie patrzę. Jutro odbiorę przed badaniem. Oby u mnie też wyszło wszystko dobrze. Boje się trochę.
sTrzymam kciuki za Twoje wynikiJak jutro masz badanie to możesz zerknąć, ja prawie tydzień wcześniej je znałam i niepotrzebnie się stresowałam.
![]()
Ja dzisiaj właśnie prosiłam lekarza żeby mi ciśnienia nie mierzył na początku bo myślałam że serce mi wyskoczy tak mi dudniło w poczekalnis
Nie chce się nakręcać. Potem nie będę mogła w nocy spać, a co to zmieni. Ostatnio już odebrałam wyniki czegoś nakręciłam się aż mi ciśnienie tak podskoczyło, a poszłam do lekarza i nic nadzwyczajnego. Więc nie chce powtórki![]()
Trzymam kciuki za Twoje wynikiJak jutro masz badanie to możesz zerknąć, ja prawie tydzień wcześniej je znałam i niepotrzebnie się stresowałam.
![]()
Ja dzisiaj właśnie prosiłam lekarza żeby mi ciśnienia nie mierzył na początku bo myślałam że serce mi wyskoczy tak mi dudniło w poczekalni![]()
O kochana to Ty jestes młoda laska, to nic nie mogło wyjśc źle28Białko wyszło niskie, ale po przeliczeniu na jednostki mom i pappy i bety okazało się że białko jest zbliżone do tej wolnej bety, lekarz powiedział, że jak te wyniki po przeliczeniu na mom są zbliżone (u mnie było około 0,5 i 0,7) to wtedy wynik trzeba uznać za dobry
![]()
U mnie wszystkie wyszły powyżej 1000 mimo ze te wynikające z wieku były poniżej tej wartościO kochana to Ty jestes młoda laska, to nic nie mogło wyjśc źleKolejny przykład żeby samej nie próbować przeliczać i interpretować
to jakie ryzyka Ci obliczył? Wiem, że oni potem obliczaja jakies 1:300 itp
Trzymam kciuki za Twoje wynikiJak jutro masz badanie to możesz zerknąć, ja prawie tydzień wcześniej je znałam i niepotrzebnie się stresowałam.
![]()