Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla swojego spokoju poszłabym po zaświadczenie. Wydaje mi się, że będziesz spokojniejsza, a nie żebyś na końcówce ciąży się zamartwiała dodatkowo o sposób porodu. Twoje zdrowie psychiczne jest ważneA tam w szpitalu przydzielają sami lekarz prowadzącego (jestem w przychodni patologii ciąży na Starynkiwicza w Warszawie)
Mi rennie nie pomógł. Lekarz polecił Bioprazol, 20 min przed jedzeniem i po jednej tabletce już była ulgaMa ktoś zgagę w ciąży co stosujecie bo mleko nie pomagaa w pierwszej ciąży tego cuda nie miałam
hahaTeż Wam już ciężko zaczyna być?![]()
Termin mam na 20 lutego a dopadła mnie rwa kulszowa do tego mam nadzieję że do porodu mi to przejdzie bo leżeć nie mogę wogole ..chodzę cały czas wtedy nie boli..Też Wam już ciężko zaczyna być?![]()
Ja mam wrażenie, że teraz to brzuch mega szybko rośniehahapowoli tak - mam wrażenie, że teraz każdy dzień jest inny - tzn brzuch jest większy
Coraz więcej się rusza i tak mocniej
U nas teraz wizyta III trymestru 14 grudnia - będziemy robić też zdjęcie 3D - ciekawa jestem jak wyjdzie![]()
Hmm mnie też wydaje mi się, że rwa kulszowa czasami łapie, ale mi szybko przechodzi, pewnie dziecko gdzieś uciska.Termin mam na 20 lutego a dopadła mnie rwa kulszowa do tego mam nadzieję że do porodu mi to przejdzie bo leżeć nie mogę wogole ..chodzę cały czas wtedy nie boli..
A to gdzieś blisko pewnie 30 tc u Pani już?Termin mam na 20 lutego a dopadła mnie rwa kulszowa do tego mam nadzieję że do porodu mi to przejdzie bo leżeć nie mogę wogole ..chodzę cały czas wtedy nie boli..
28tc i 4 dni,Ja mam wrażenie, że teraz to brzuch mega szybko rośnie. A to który tydzień u Ciebie ?