Hej ja po wizycie i nic nie widać żadnego pęcherzyka
Jutro beta do poprawki .
Może to kwestia kilku dni nie wiem już sama co mam myśleć.
Mam podejść poniedziałek wtorek na USG .
Trzymam mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ja po wizycie i nic nie widać żadnego pęcherzyka
Jutro beta do poprawki .
tak już przeszło wszystko okej , na USG też nie było widać nic skąd to mogłoby byćBo widziałam jakiś wątek inny o nawracających plamieniach czyli już przeszło?
Musi byc dobrzeTrzymam mocno kciukiMimo wszystko trzeba być dobrej myśli. Wierzę, że wszystko będzie dobrze
![]()
Kochana nie łam się, wszystko jeszcze może się zmienić! Beta ładnie przyrasta więc możliwe, że to kwestia paru dni i kropek się pojawiHej ja po wizycie i nic nie widać żadnego pęcherzyka
Jutro beta do poprawki .
oczywiście że musi być dobrzeKochana nie łam się, wszystko jeszcze może się zmienić! Beta ładnie przyrasta więc możliwe, że to kwestia paru dni i kropek się pojawitrzymam mocno kciuki!
![]()
Kochana trzymam mocno kciuki, musimy poczekać na kropkaoczywiście że musi być dobrze
Kropek tylko się droczytakiej jestem dobrej nadziei że musi być dobrze
![]()
oczywiście czekamyKochana trzymam mocno kciuki, musimy poczekać na kropka![]()
Suuuper!Beta z 13.06 - 14.1
Beta z 15.06 - 76.6
Przyrost 439%
Także mam nadzieję, że będzie rosło dalej![]()