Trzymam kciukiTo tak jak ja.
Ja ide we wtorek. Bede akurat miała 6 tydzien.
Serduszko moze byc ale nie musi wiec sie nie nastawiam.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiTo tak jak ja.
Ja ide we wtorek. Bede akurat miała 6 tydzien.
Serduszko moze byc ale nie musi wiec sie nie nastawiam.![]()
4+5 to bardzo wcześnie jak na wizytęJa właśnie też po wizycie, też widoczny tylko zarodek. Trochę się zmartwiłam bo ciąża wygląda na młodszą minimum tydzień oczywiście ja już stres. Ja mam dzisiaj 4+5 według apki.
Przecież w ciąży nie można stosować maści z witaminą awitamina a to inaczej retinol a retinoidy są zakazane ….
I zanim, któraś mi powie, że przesadzam - w zeszły weekend poparzyłam sobie tak całą twarz. Serum używam od roku i nic, a teraz jak hormony zadziałały to miałam normalnie czerwoną łuszcząca się skórę, 5 dni smarowałam się pianką z pantenolem żeby zeszło. Wtedy jeszcze nie wiedziałam co jest grane![]()
Ja w 1 ciąży stosowalam wszystko tak samo widocznie zalezy od organizmu. Masc z wit a stosuje takze na usta do nawilzenia. Zgadza, sie ze wit a jest grozna ale nie w takiej ilosci i np. maści tabletki to ok rozumiem![]()
A niacynamid można?Przecież w ciąży nie można stosować maści z witaminą awitamina a to inaczej retinol a retinoidy są zakazane ….
I zanim, któraś mi powie, że przesadzam - w zeszły weekend poparzyłam sobie tak całą twarz. Serum używam od roku i nic, a teraz jak hormony zadziałały to miałam normalnie czerwoną łuszcząca się skórę, 5 dni smarowałam się pianką z pantenolem żeby zeszło. Wtedy jeszcze nie wiedziałam co jest grane![]()
Nie wiem tutaj, musisz poczytać. Ja jak zobaczyłam, ze zero retinolu i kwasów złuszczających to muszę polowe pielęgnacji wywalićA niacynamid można?
Nie wiem, czytałam, że nic z witamina a, maści też nie, a ja jestem panikara więc się stosujeNikt nie będzie tez stosował chyba wit a na całe ciało. Retinol to alkohola forma wit A to juz w ogole grubsza sprawa![]()
Ale w jedzeniu tez jest witamina A xdNie wiem, czytałam, że nic z witamina a, maści też nie, a ja jestem panikara więc się stosuje![]()