Miyoshi
Fanka BB :)
Ale tego samego dnia?Ja u siebie bardzo dlugo, dopiero poznym wieczorem.
Ale za to jak robiłam nad morzem to po 14 juz miałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale tego samego dnia?Ja u siebie bardzo dlugo, dopiero poznym wieczorem.
Ale za to jak robiłam nad morzem to po 14 juz miałam
Ile czekałyście na wyniki Bety w Diagnostyce? Jest szansa, że wieczorem będą wyniki?
Ostatnio robiłam przed 8 a koło 12.30 miałamIle czekałyście na wyniki Bety w Diagnostyce? Jest szansa, że wieczorem będą wyniki?
Też mam takie dni, np dziśDziewczyny,
wczoraj wieczorem miałam mocne bóle brzucha, bolało podbrzusze, aż tak z krzyża, ale tez jajniki, i do tego kłucie całego brzucha jakby szpileczki ktoś wbijał. Całą noc dokuczało. Wystraszyłam się i pojechaliśmy rano do lekarza. Dziś 5t4d. Lekarz powiedział, ze jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym i nie widzi nic niepokojącego. Mam brać nospe 3x1 i magnez. Następna wizyta za tydzień.
Na dodatek wczoraj jeszcze normalny apetyt, a od dzisiaj zaczęły się mdłości, których nie miałam we wcześniejszych ciążach.
Czy któraś z Was ma/miała też takie mocniejsze bóle?
Ale to chyba zależy od punktu, jego odległości od laboratorium itp.Ile czekałyście na wyniki Bety w Diagnostyce? Jest szansa, że wieczorem będą wyniki?
Lub dulcobis soft - lepiej być w domuJak te naturalne metody nie pomogą to syrop Lactulose.