• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja poza przyrostem już nie sprawdzałam… chciałam robić dziś przed wizyta ale uznałam, ze bez sensu :)
Ja mam przeczucie że okej no wysłał mnie gin na aż 4 dodatkowe. 🤷🏻‍♀️ Ale ta beta bardziej mnie stresuje. W poniedziałek czekałam, robiłam 7.50 i dopiero o 2 w nocy byly wyniki. 🤣

W piątek zrobię z rana zobaczę jaki przyrost w stosunku do 263 poniedziałkowej. 🙃

Choć nie ukrywam, że trochę mi brakuje tamtych osób i rozmów o wszystkim i niczym, a nawet nie mam już jak z nimi pogadać bo nie mogę się już tam udzielać 🙈 mocno im kibicuję i też podczytuję choć teraz już chyba bardziej na marzec będą szły 😊

Myślę, że jest ja się odcięłam na miesiąc za dużo bodźców, co chwile ten tema za duzo bylo tego dla mnie. Zaczęłam ćwiczyć, bardzo dobrze się odżywiać i jeszcze jeden ważny czynnik i tez się udało 😊
Dla mnie właśnie też było za dużo. Za bardzo sie fiksowałam. Już dawno pousuwałam wszelkie aplikacje typu flo, przestałam pilnować owulacji i robiłam wszystko intuicyjnie a forum niestety ciagle mnie skupiało na myśleniu o ciąży :p

reklama
Myślę, że jest ja się odcięłam na miesiąc za dużo bodźców, co chwile ten tema za duzo bylo tego dla mnie. Zaczęłam ćwiczyć, bardzo dobrze się odżywiać i jeszcze jeden ważny czynnik i tez się udało 😊
Ja miovelie pro zaczęłam stosowac i od razu dwie krechy 😜 Nie wiem czy to przypadek czy nie ale fakt faktem nie musiałam się odcinać żeby zajść 🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry