Oleczqa002
Fanka BB :)
Ojjj takOjaaa będzie gorąc![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojjj takOjaaa będzie gorąc![]()
O jeju! Najważniejsze że z fasolka wszystko okejJa byłam dzisiaj na IP ginekologicznej +sor, straszny ból boku, pleców, pachwiny, pośladka i już nawet nogi. Bałam się, że poroniłam. Po okropnym przyjęciu i przejściu przez wielu lekarzy (3 oddziały) stwierdzono rwę kulszową.
Fasolka żyje i ma się dobrze - już 2,58cm szczęścia
Dostałam kroplówkę, wylałam dzisiaj morzę łez ze stresu i na szczęście dzidziuś ma się dobrze![]()
O której masz wizytę? A w ogóle jakbyś się zapatrywała na bliźniaki ? Macie jakieś w rodzinie?Dziękuję, mam mega stres jakoś dzisiaj, całą noc mi się małe dzieci w domu śniły no i oczywiście, że byłam na USG a tam niespodzianka, 2 dzieci zamiast jednego![]()
Ja jeszcze jestem ciekawa jak się będę czuła bo wczorajszy dzień musiałam spędzić w pozycji poziomej… jak tylko wstawałam to były wymioty
a jak Twoje plamienia? Ustały?Cześć wszystkim.
Ja to od wczoraj czuje się tak bleee.
Nie mam sił na nic. Leżę i czuje że zwrócę powietrze...
Głowa boli i nie ma ochoty na nic.
Właśnie (niezapeszając) nie widzę nic dziś.a jak Twoje plamienia? Ustały?