ale masz biegunke 4 razy dziennie ??Nie koniecznie. Ja potrafie chodzić nawet 4 razy dziennie i nic się nie działo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale masz biegunke 4 razy dziennie ??Nie koniecznie. Ja potrafie chodzić nawet 4 razy dziennie i nic się nie działo.
ale masz biegunke 4 razy dziennie ??
Kurczę, a mówiłaś lekarzowi? Przed ciążą też tak miałaś ?Zdarzało się i tak. Ale ja to juz mam dlugi czas. Potem kilka dni normlanie i znowu chodze do toalety tym razem bez biegunki tylko normalnie. Przyzwyczailam się
Kurczę, a mówiłaś lekarzowi? Przed ciążą też tak miałaś ?
to jesteś szczęściaraTak mowilam. Wszystko w porządku wyniki tez dobre wręcz idealne z dzidzią tez ok także taką po prostu mam przemianę materii chyba, bo co innego. Raz sobie węgiel wzięłam. Nie przed ciążą normalnie raczej![]()
to jesteś szczęściaraja miałam całą ciążę problem w drugą stronę
![]()
Gratulacje!Hej , ja już pow środę urodził się Nikodem
![]()
Moja ginekolog powiedziała na ostatniej wizycie w 36+2, że przy wystąpieniu plamien na tym etapie, bezwzględnie jechać do szpitalaBrzuch cały czas boli , cały dzień twardy i plamienia dostałam i taka nitka krwi wyleciała.. Byłam u położonej kazała czekać aż się zaczną porządne skurcze.
a w którym jesteś tygodniu ? Wygląda na to , że się coś zaczyna .Brzuch cały czas boli , cały dzień twardy i plamienia dostałam i taka nitka krwi wyleciała.. Byłam u położonej kazała czekać aż się zaczną porządne skurcze.