• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy 2027

Ja jak sie dowiedziałam tamtym razem ze będą bliźniaki byłam przeszczesliwa. Ale teraz z perspektywy czasu wiem ile pracy jest przy dwóch noworodkach. Byłam wczoraj - na usg widać pęcherzyk ciążowy i żółtkowy (to było 5+1). Tą wizyte miałam dość wcześnie umówioną aby wykluczyć ciążę pozamaciczna. Kolejna wizyta 24.06
To prawda, póki człowiek tego nie doświadczy to sobie można marzyć 🤭 na pewno po jakimś czasie super ale pierwszy okres można sobie tylko wyobrazić jaki hardcore 🫣 super, że na wizycie wszystko ok!

Mieszkam w Niemczech. Moj starszy syn Artur ma 6 lat idzie od 17 sierpnia do pierwszej klasy a drugi Filip ma 4 lata we wrzesniu 5 . Jest miedzy nimi 1rok9 miesięcy różnicy . A twoi??😁

Termin mi wychodzi na 17 lutego(urodziny mojej babci🥹☺️) dzwonilam do lekarza wlasnie i pierwsza wizyta na 18.06 jutro powtórzę test by kreska byla mocniejsza.
U mnie chłopcy 12 i 14 lat 😁😁 niech kreska ciemnieje ❤️

reklama
Tak jak @Jesienny_lisc pisze dziwne bardzo.. nie chce absolutnie odbierać Ci nadziei ale może skonsultuj się z innym lekarzem. Przyrost bety i progesteron słaby 😢
Tu juz nie chodzi o odbieranie nadziei. Tylko zaczyna robic się to niebezpieczne . Najpierw przy becie 131 Pani dr daje jej zdjęcie pęcherzyka , a teraz przy becie 383 wmawia jej ze pecherzyk urósł... i ze całkowicie wyklucza ciąże pozamaciczną ... 😦
od samego począku ciązy zarowno beta jak i progesteron były złe... Tu musiałby zdażyć się jakiś ogromny cud ... 😕
@drazka1m wiem że nie tracisz nadziei ,ale ja dla Twojego wlasnego dobra radzę skonsultować Ci się z innym lekarzem ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry