Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam
my tez mamy nie zaspokojny dzien
jak wruce odezwe sie jesli wogole wruce![]()

A co do zachowania Gabrysi to jest to normalne zachowanie półtoraroczniaka, poczytaj na innych naszych wątkach, a zobaczysz, że większość z nas ma takie kłopoty.
jestem optymiską i mam nadzieję że ten stan szybko przejdzie
i starszaką i Gabrysi ide bo jęczy i Wojtka musze sprowadzic do porządku
wiem że nie tylko ja mmam ten problem dlatego lepiej sie czuje jak mam komu o tym powiedziecJest duzo wolnego bo juz we wrzesniu zaczna sie kartofel ferie (2 tygodnie) i tak ogulnie to wielkanocne tez sa dlugie a pojedynczych dni jest tez dosyc sporiZ tego co się orientuję, to w trakcie roku szkolnego w Niemczech jest za to więcej wolnych dni od nauki niż u nas. Już nie pamiętam czy ferie są dłuższe czy w jakieś święta jest więcej wolnych dni, ale wiem, że kiedyś moje dzieciaki zazdrościły kuzynowi, który mieszka w Niemczech.

Jenni tez robi mi to samo dlatego na zakupach niwyciagam jej z wozka bo jak jej palma odbije to przynajmnie we wozku nic sobie niezrobi a ze lacze to juz trudno musimy ten okres przeczekaca ja jestem okrutnie umordowana ostatnio Gabrysia zrobila sie nieznosna kazdy spcer konczy sie placzem czasem i kladzie mi sie w sklepie nawet nie moge je jjuz brać na zakupy bo je robimy w biegu nerwus sie zrobilnie wiem na bunt 2 latka trochu za wczesniej najgorsze jest to że potrafi siąśc na chodniku i rzucić sie to tyłu pierwszy raz jak tak zrobila to akurat ja stalam za nia wiec wylądowalana moich nogach a teraz to pilnuje zeby to takich sytuacji nie dochodzilo strach pomyślec co by było :-(

wrucisz wrucisz zobaczyszwitam
my tez mamy nie zaspokojny dzien
jak wruce odezwe sie jesli wogole wruce![]()

), ale na szczęście nie często jej się to zdarza, więc nie jest tak źle:-)