karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam
u nas w koncu swieci slonce. :-):-):-):-)
u nas w koncu swieci slonce. :-):-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poszlam sobie dzis do dentysty narobilam terminow na przyszly tydzien sobie i starszakom i u lekarza ogolnego z tym moim okiem (bo dalej skacze) przychodze a ona gadala akurat z moja mam przez tel i poszla do kibelka wielce kupe robic i przed chwila oznajmila mi ze jedzie teraz w soboteCo się stało IrtasiaI co to za siostra
Z tego co pamiętam to chyba nie pierwszy raz się na nią skarżysz
![]()
takze terminy przepadaja tylko jeden mi pasuje bo znajoma mi przypilnuje Jenni a reszta pujdzie sie walic i wiedziala ze akurat w sobote moj maz ma umowiona fuche u bylego szefa od tygodnia i tez nie pujdzie bo musia ja odwiesc na autobus
Takze w dupie wszystko ma to ze w przyszlym tygodniu mialam kupic malemu wozek (maz jest ojcem chrzestnym) i ciuszki bo boraczek nie ma w czym chodzic bo ze wszystkiego wyrosnol ale ona tez ma to gdzies a w domu tylko moja mama pracuje ale tak to jest jak sie ma lat 19 i jest sie nieodpowiedzialnym . A tak wogole to widac ze nieliczy sie ze zdaniem innych tylko patrzy byle jej bylo wygodnie ale jestem wkurzona
Atmosfera w domu jest masakryczna a moj maz stwierdzil ze i tak chociaz jak jest u nas to tak jakby jej niebylo bo calymi dniami do szczescia jest jej potrzebna n-k i gg
jak sie jej niepowie to tez nic niezrobi i tak calymi dniamiBilet juz jej mama kupila w polsce (bo taniej) ja jej kase mam dac tutaj na ten bilet tak zesmy sie umowili jak bylo gadane ze pojedzie ale 23 a jak nie pojedzie to przepadnie i co wtedy??]Irtasia,ja bym siostry nie zawozila w sobote.Skoro maz ma fuche,to niech sobie zarobi.Byliscie przeciez inaczej umowieni.Jak sie obrazi to trudno,Ty nie masz sobie nic do zarzucenia
.Irenko,badz troche egoistka!!!!!!!!!!
![]()