Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Musi być dobry fryzjer,wtedy nie trzeba układać długo.ale to prawda,ja mam ten problem,że jak włosy podrosną,to fryz juz taki sobie.Oliweczka śliczna fryzurka, kolor mi się szczególnie podoba, bardzo naturalnyNo i masz rację, że jak dobrze obcięte, to kilka minut i fryzura gotowa;-):-)
ale czy ktos ma JAKIES KONKRETNE WIESCI OD WOLFII? czy to tylko nasze podejrzenia ze juz sie rozdwoila? (ale pewnie tak bo jakby nie , to by na BB byla;-))
OLIWIECZKA super fryzurka! a w j´kolorach WSZYSTKICH Ci slicznie bo sliczna babka jestes
no,ale ja niestety taka sierota jestem,że sama nie umiem sobie podkręcićdziekuje wszytskim
JUstynko ja nie mam problemu z taka fryzurą wystarczy troche grubej szczotki 5 minut i gotowe![]()

Ja osypywalam cukrem pudrem jakos balam sie maka aby dzieciom niezaszkodzila i bylo OKI jak wyszło IrtasiaPochwal się
Jak to się w ogóle wałkuje, łatwo czy ciężko
No i napisz, czy osypywałaś mąką
![]()
ale wyzsza szkola jazdy to to zagniesc
normalnie pajeczyna gum wyzutych sie robi ale po tym jak dosypujesz ten cukier to sie poprawia
a walkowanie nie jest ciezkie , ale zakwasy mam jutro murowane po tym zagniataniu