reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

To i ja sie witam:-)
Na chwilke bo na chwilke ale slad po mnie bedzie hihi....

Fajnie ze nie tylko ja mam braki w czasie;-)bo juz myslalam ze ja taka gapa niezorganizowana

reklama
Hej dziewczyny!:-)
Nareszcie w domku:tak:,cięższa chyba o 5 kg od piątku:szok:.
Dzięki za kciuki,troche umiałam,trochę ściągnęłam:szok::rofl2::laugh2:.
Imprezy udane,portfel pusty(pękł nam tysiak:baffled:),ale jestem zadowolona:tak:.

Witam.
Ja już od ponad 2 godzin nie śpię :baffled: O 4. obudziło mnie chrapanie męża, potem Oli zaczęła się rzucać w łóżku (przyłożyła mi przez to w twarz ręką), także tak skutecznie mnie oboje wybili ze snu, że wstałam w środku nocy :szok: Eh, jak się wszyscy obudzą, to ja pewnie będę kompletnie nieprzytomna :crazy:

witam poweekendowo:-)

weekendzik udany, ale bylismy uziemieni nie tylko przez pogodę ale i przez Hubka:-( - w piatek wieczorem dostał jakiegos mega kaszlu, a wczoraj wieczorem juz po nim ani sladu:eek: jakies takie dwudniowe chwilowe choróbska ostatnio:baffled::eek: no ale dobrze, że juz po, wczoraj była teściówka: osłuchowo ok, gardziołko ok :-) więc juz nie wiem co to było:eek:

Kasiad to faktycznie w srodku nocy wstałaś, nie zazdroszczę

miłego dnia:-)

reklama
Dobry wieczor:tak::-)

Całuski dzieciaczki kochane.....

Ale mi dzisiaj fajnie dzien minal....po mimo ze w pracy...duzo ludzi bylo utarg ladny wiec ok:-p
Wuplata o xczasie.hihi wiec tez ok......
nowa kolezanka a raczej pani;-) tez ok......
urlop raczej tez bedzie jak mial byc wiec tez ok.....hihihi:laugh2:
Z Julcia szlysmy w deszczyku na pieszo do babci....normalnie jak ide 20 min. z nia BEZ WOZKA szlysmy godzine:szok:a to dlatego ze kazdy slimak ja interesowal, <musialam spiewac slimak, slimak pokaz rogi:-D> i kazdy robak byl taki fascynujacy ze moje dziecie obok nie moglo przejsc obojetnie.....
poranny spacerek mimo deszczu zaliczam rowniez do udanego...hihi
MACIE MNIE JUZ DOSC Z TYM OK????:rolleyes::ninja2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry