reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

I dla naszych lutówkowych smyków i wszystkich bąbelków mamuś lutówkowych samych pogodnych dni i wspaniałego dzieciństwa!!!!

U mnie dzś marny dzień..boli mnie od 1 w nocy ząb....nie pomagają tabletki, nic..a wcześniej nawet mnie mi nie dawał znać, ze coś sie z nim dzieje...buuuu...musze do dentysty....

byliśmy na torcie u mojej mamy, ma dziś 50 urodziny, a sobotę imprezka dopiero, bo własnie kończy remont, po 4 miesiacach..

Pogoda do du...raz słońce, raz deszcze...a teraz własnie idzie burza, grzmi i chyba musze sie zwijać z kompa...:zawstydzona/y:

reklama
to był CUDOWNY dzień naprawdę mega udany wspaniał bal dla dzieci na naszym małym placu zabaw mega tony lizaków soczków ciasteczek batoników i balony balony balony i muzyka oj super dzieci bawił się pięknie i

Szymcio był sper grzeczny serio.
no i w nagrodę byliśmy na obiedzie w restauracji i jadł pięknie zupkę jarzynową sitki( frytki) z antrykotem i na deser lody :-D

a teraz czas spać dobranoc i koniec Dnia Dziecka.

Witam:-)

i zmykam do pracy bo full dzisiaj:nerd: brat pojechał na urlopik do Turcji (ech, zazdroszczę im:sorry::rofl2:) i teraz w trójkę siedzimy

moze uda mi sie w miedzyczasie pozaglądac i na inne wątki

miłego dnia:-)

ja wpadłam tylko się przywitać i zaraz szybkie odkurzanko i na spacerek bo słoneczko zaczyna nieśmiało zaglądać przez chmury trzeba to wykorzystać.

miłego dnia

bry dzień :tak:

ja trochę lepiej się czuję, antybiotyk działa :-)

laski też już można powiedzieć zdrowe uff ale Iza do przedszkola zawita dopiero we wrześniu, dzieci bardzo kaszlą i zasmarkane, a ja nie mogę ryzykować że znów coś złapie bo mamy wycinać migdał...

ja się muszę w końcu przysiąść do mojej teczki i konspekty popisać i sprawozdanie bo muszę do Bożego Ciała złożyć dokumenty ze stażu, najgorzej że nie mam pojęcia jak to wszystko ma wyglądać...

miłego wtorku życzę wszystkim

Witam:-)

na razie tylko sie witam, jak nadrobie wszystko to napisze cos od siebie.
My spedzilismy wspanialy dlugi weekend w ''irlandzkim Zakopanym'' z tym ze oprocz gor tutaj takze jest ocean. Bylo tak goraco, ze wczoraj Milena moczyla sie w oceanie (ktory akurat na tej plazy byl cieply). Szalala jak dzika z innymi dzieciakami- az zal bylo wyjezdzac. A teraz w domuy mnostwo prania.
Udanego dnia wszystkim :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry