Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobaczymy czy mi wyjdzie 
normalnie cud jakis, zwykle to najpierw musieli sie dotrzeć a otem sie bawili dopiero a tu taka niespodzianka:-) oby juz tak zawsze było
:-):-)
koleżanka szwagierki mi robiła, niedosyć, że przyjechała do domu T, to jeszcze skasowała tylko 60 zł (paznokietki+ henna i epilacja brwi)

:-) u mnie w salonie kosmetycznym w Poznaniu zapłaciłabym pewnie jakieś.... 200zł....

:-) a głupią koleżanką się nie przejmuj, nie zasługuje na sympatię skoro ma takie podejście
szkoda, że do siebie pretensji nie ma, że jest leniwa i się nie nauczyła

aż mi smaka zrobiłaś na ten domowy chlebek....:-)
:-) zresztą sama wiesz...:-)
:-) zresztą nawet te starsze dzieciaki maja wiekszy z tym problem więc nie ma reguły
:-)
zyczę wszystkim słonka:-)
zmęczyłam się wyjazdami bo od rana ciągle gdzieś jeździliśmy
tylko załapaliśmy się na konkursy i zabawę po przedstawieniu bo za długo u T siedzieliśmy i dzieciaczki tańczyły miały konkursy a Emilka nie odchodziła ode mnie na krok później się troszkę bardziej oswoiła i już tam się troszkę rozgościła ale już musieliśmy iść bo byłam zmęczona ale biedaczka płakała w aucie:-( chyba jak się uda i coś będzie to za tydzień to pojedziemy tak by na przedstawienie się załapać