reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam :-)
Zapowiadali na dziś zachmurzenie, ale jak narazie świeci słońce.
Dziś mamy robotę w domu, tzn Tomek ma, bo będzie wymieniał zlew z blatem w kuchni. A ja może dziś się zabiorę za szafę Oliwki, bo znów sporo rzeczy ma za małych, ale nie wiem, czy mi się będzie chciało :sorry:

reklama
hej
Sara właśnie dorwała jakimś cudem nóz..przystawiła sobie krzesło do szawki...ciurkiem jej krew leci z palca na zgieciu...az mi sie słabo zrobiło pierwszy raz..z nerwów zapewne:-(:-(:crazy:

Witam poweekendowo:-)

ale syfna pogoda w ten długi weekend była, troche słonka w czwartek do południa, potem deszcz, piatek wicher jak diabli, sobota deszczowa i wietrzna, popołudniu słonko wyszło ale wicher paskudny był, no wczoraj trochę ładnie chociaż... ale ogólnie jakos tak mi szybko ten weekend przeleciał, że nawet nie zdążyłam odpocząć sobie:sorry::eek: w czwartek mielismy małą wycieczke pociągiem, Hubek zachwycony:tak::-D no a potem dwa dni w domku uziemieni a wczoraj gości mieliśmy:-)

Agusia:szok::szok::szok: oj tez by mi się słabo zrobiło:-(:-( mam nadzieję, że rana nie jest zbyt głeboka:eek::no: i że nie przecięła sbie ścięgien??:eek: oj Sara to kaskaderka normalnie, wszędzie wlezie:sorry:

Tycia życzę bys znalazła czas na nauke i pozaliczała wszystko:tak:

Joasiek i jak Milutek?? odpusciła trochę z tym porannym wstawaniem??:confused:

Hubek ostatnie 3 noce przespał całe bez pobudki na jedzonko o 5 :rofl2::rofl2::-):tak::tak::-Dnormalnie pierwsze całe przespane noce:cool2::rofl2::laugh2: mam nadzieję, że tak juz zostanie;-):-)

miłego dnia i duzo słoneczka:-)

Witam;-)

Oj Agusia nie dziwie sie ze sie tak zdenerwowalas.....Oj ta nasza mala kaskaderka......paluszek do wesela sie zagoi;-)
Ja juz sie martwie tymi nozami, poniewaz mamy w szufladach dostepnych dla lapek Julki....na razie nie jest nimi zainteresowana, ale to pewnie do czasu:sorry:

No wlasnie Joasiek jak Milenka, bo ostatnio Julas mi tak wczesnie wstaje, ze mam ochote ja udusic:-D

Pogoda zapowiada sie calkiem ladna....mam nadzieje, ze nie bedzie padac bo zakladam biale spodnie....a zawsze jak je zaloze leje i mam cale uswinione:laugh2::wściekła/y:
Milego dnia Babeczki.....

Hejo,:-):-)

Milena ostatnio energia az kipi. nawet teraz odciaga mnie od kompa i krzyczy ''dosc''. Nawet nie mam czasu przeczytac co tam u WAs slychac. MOze pozniej uda mi sie wszystko nadrobic i takze napisac.
A na razie udanego dnia wszystkim :tak::tak::tak:

reklama
Witam deszczowo

niech juz bedzie piekne lato!!!!!!!! proszę:sorry: bo oszaleję:confused2:

nawał roboty, za oknem pada i pada i pada:baffled: dobrze, że chociaz moje dziecko się zreflektowało i całą noc kolejna przespało bez pobudki:rofl2: ale za to obudził się o 6.20 (ja wstaje 6.10 do pracy) no i spóźniłam się dzis ponad 30minut, bo mamy nie chciał wypuścić synuś:sorry::-D

miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry