• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam za oknem szaro buro brrrrr pewnie zostaniemy cał dzień w domu bo snuję się po domu i nic się nie chce.

ja poszukuję lasek lizaków na choinkę i nie mogę nigdzie dorwać. znalazłam aukcje któa skończyła się 28.11 wrrrrrr w weekend będziemy w gdańsku u rodzicó no i planuję w sobotę zrobić wypad do sklepów po prezenty pod choinkę dla starszyzny- bo Szymek już gotowy zapakowany czeka.

ja jakoś pomysły mam tylko nie wiem czy to znajdę w sklepach.

reklama
my dziś robiliśmy z Szymciem lampiony z kolorowego brystolu i przed chwilą zrobliśmy ciasteczka( jeszcze nie na choinkę) więc święa za pasem

a i moja mama ma termin do szpitala ustalony 13 stycznia a zabieg 14 stycznia teraz biega i robi różne badania oby nic po drodze nas nie dopadło

Witam z wieczorka!
Madzia,a cos Ty sie tak pochorowała? :sorry:
Karola,musi byc dobrze i bedzie:tak:!
Wolfia,ja tez uwielbiam okres przedswiateczny i same święta :tak:.
Byłam dzis na zakupach,ale ledwo wybrałam cos na mikołajki:sorry:. Podobnie jak Gosia nie mam jakos pomysłow:no:. Chyba wyjatkowo w tym roku:sorry:.Braki w budzecie niestety sa znaczne,a jeszcze ta szkoła:zawstydzona/y:.Rodzinne dostane dopiero 8,to poszaleje,bo to bedzie wyplata za 2 miesiące;-).I tak na pewno zabraknie:sorry:.

Madzia zdrówka :tak:

Karola to szybko działają oby wszystko było z mamą dobrze :tak:

Rozalka no pewnie pomysłów miała bym więcej jakby kasy było więcej :sorry:

Witam w deszczowy poranek ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry