reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam niedzielnie.Jak zwykle wstalismy wcześnie.Wczoraj leniwy dzień u mojej mamy,a mąz robił lóżko dla Kubula.Dziś pewnie wybierzemy sie na jakichs spacer,napadało śniegu,więc wyciągniemy sanki i na jakąs górke wyskoczymy,he,he.:tak:

reklama
Witam :-):-):-)

Wszystkim Wam zycze szczesliwego 2010 roku:tak::tak:
U nas po wielkich zmaganiach ze wszystkim, powoli jakos sie prostuje. Teraz mam mega lenia i nie chce mi sie doslownie palcem ruszyc. Milenka juz chyba przyzwyczjona do nowego miejsca, chociaz wczoraj w nocy obudzila sie i nie mogla spac (od 2giej do okolo 5 rano). Kilka razy wtedy wspominala o ''Portliszu'' - ze dziadek jej powiedzial ze juz nigdy tam nie pojedzie:-(. No ale generalnie jest duzo lepiej- Milka jest szczesliwa ze jest snieg i z zachwytem szaleje na spacerkach.
Udanego dnia wszystkim:-)

a mi się udało mojego leniwca wyciągnąć na sanki i byliśmy ponad 2 godziny i do domu nie chciał wracać bo spotkaliśmy jeszcze jego przyjaciela więć pełne szaleństwo anioł orły zawody oj wesoło było.

a teraz mój mąż w kościele a ja zaraz idę myć Szymka później akcje z oczkiem okłądy kropelki no i o 19 idę z koleżankami do knajpy na powitanie Nowego Roku i jedna z nas ma urodziny.;-)a raczej miała wczoraj.Więc tata będzie mógłsię wykazać.

Dobry wieczór.

Trochę ponadrabiałam, ale mam już na dzisiaj dosyć. Mam nadzieję, że Oliver w końcu wróci do swoich starych, dobrych nawyków jeżeli chodzi o spanie w nocy, bo niedługo padnę:sorry2: Niech te zęby szybciej i lżej wychodzą... od dwóch dni ma już górną jedynkę, w końcu się coś ruszyło dalej. Dzisiaj znowu miałam teściów w odwiedzinach. Ech jak ja bym chciała gdzieś móc pojechać, posiedzieć i o nic się nie martwić:sorry2: Dobrze, że niedługo lecę do domu, to znowu trochę odpocznę i nabiorę sił:blink: Ale za mężem to się stęsknię:-D

Miłej nocy:-) Dobranoc:tak:

reklama
Witam z rana

Matylda rozumiem ze ciezko Ci wrocic do pracy po swiatecznej przerwie.

Wolfia, to juz niedlugo odpoczniesz jak pojedziesz do domu. Gratulacje dla Olivera z okazji zabka.
Rozalka, wspolczuje rannej pobudki. I mdlosci tez.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry