reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

kurcze tak o tych badaniach to ja też się zarejestrowałam prywatnie do pani ginekolog endokrynolog ale czas czekania prawie 2 miesiące.:szok:no nic czekam.

reklama
Witam piątkowo :-)

zjadłam wczoraj w sumie 3 pączki...:zawstydzona/y::sorry: ale za to wieczorem byłam na zajęciach fitness:-D:-D wszystkie żesmy się śmiały, bo nie bylo żadnej która by pączka wczoraj nie zjadła:-D:-D

milego dnia babencje:-)

Hejka babencje.
Ja wczoraj wciągnełam tonę faworków chyba:-D
Dziś jakos lepiej sie czuje,ale zatoki mam zapchane jeszcze.Kubuli dzis wypędzlowałam gardło,bo cięzko sline znów przełyka,zajrzałam w gardełko a tam na migdale jakichs nalot,ale anginy nie ma,znowu po chorobie nie obkurczył mu sie migdałek i jakichs grzybek wlazł:sorry:Miejmy nadzieje,że domowe sposoby pomogą i obejdzie sie bez antybiotyku,raz już tak było w pażdzierniku bodajże.

Ale napadało sniegu znowu,szoook.;-)
Ja chcę wioooosnęęęę,buuuu.....

witam
u nas śniegu mało ale za to pracy mam masę muszę wyprasować wszystko na sobotę na ślub zapakować nas na weekend odkurzyć kupić kwiaty oj masa a mam czas do 15 bo wtedy ruszamy
miłęgo dnia i weekendu

Witam
dziś mały ma bal przebierańców i całe szczęście udało mu się wyperswadować kościotrupa z głowy...będzie piratem
mała coś ciągle siusia mi w majtki w ogóle nie trzyma (pije strasznieee dużo)

nie bylo żadnej która by pączka wczoraj nie zjadła:-D:-D
ja nie zjadłam ani jednego paczka wczoraj:no::zawstydzona/y:

Ale napadało sniegu znowu,szoook.;-)
Ja chcę wioooosnęęęę,buuuu.....
okropne to białe g... na ziemi a ja mam dziś jazdę:eek::cool:

Witajcie:-):-)
U nas klapa syn rozchorował się a jutro zabawa choinkowa:wściekła/y:Kaszle smarka kicha:angry: Masakra boję się że małą zarazi:no:
zdrówka

witam!u Ali tez bal przebierańców,dzieciaki przeżywałąy już podobno od tygodnia.zaprowadziłam małą,a ona nie chciała mi się od portek oderwać....tydzień temu kupiłam jej w lumpiku strój roszpunki:suknia i czapeczka z blond warkoczem za 12 zł;).niektóre dzieci wogóle przebrane nie były i widziałam,że trochę im przykro było,a przecież można coś bardzo tanim kosztem wymyślić

Cześć:-)

A ja zjadłam 2 pączki i trochę faworków, bo jednak popołudniu usmażyłam:-p
Odkurzyłam i pora się za obiad zabrać... dzień jak co dzień i jeszcze spać mi się chce:sorry:

Miłego dnia i weekendu:tak:

reklama
u mnie pączki 4 weszły :-p

a w ogole to witam

nie mam czasu ostatnio w ogole i chyba juz tak zostanie...jak nie praca to sprzatanie w domu , zakupy pranie itd....

jutro robimy imprezkę wiec pewnie bede siedziala do 12.oo i robiła, jedną sałatkę juz mam :-p sukces (przy pomocy męża :P)

no to miłego wieczorku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry