Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za miesiąc nastepna wizyta-a tak sie stresowałam jak głupia
:-)
:-) mam nadzieje, ze jutro wypali, bo mielismy juz robic tydzien temu, ale jego dziewczyna zachorowała, a teraz niby jego cos tam bierze
no ale moze sie uda
brat sie gorzej czuje i bez sensu, ze on w łózku lezy a mu sie goscie na głowę zwalą imprezować... przełozone na wtorek - w ten dzien ma urodziny i zrobimy niespodzianke tylko imprezka krótsza bedzie i mniejsze oblewanie bo na nastepny dzien do pracy;-) miejmy nadzieje, ze do wtorku juz bedzie zdrów jak ryba
Tak się zastanawiam czy ta zima u Was odpuści czy jednak powinnam wziąć jeszcze zimowe rzeczy i cieplejsze? Patrząc na pogodę długoterminową (Twoja Pogoda - prognoza na 16 dni dla Polski) to wielkich zmian nie widzę i ubytku śniegu
Dlatego tym bardziej muszę przygotować dzieciaków
Julcia prześlicznie na balu wyglądała, a jaka zadowolona - super:-):-) Ozdoby choinkowe wyszły Ci cudne
Muszę i ja w przyszłym roku spróbować zrobić;-) Urodzinki jak widać udane i Jubilatka szczęśliwa, czyli tak jak być powinno
Swoją drogą to bardzo ładnie wyglądasz - masz takie miłe w odbiorze rysy twarzy i zalotnie podkręcone rzęsy;-) Naprawdę miło się ogląda takie zdjęcia

Jestem w ogromnie pozytywnym szoku, że powstają w Polsce takie obiekty dla dzieci
Oby ten raj dla dzieci w praktyce był równie zaskakujący na plus:-):-)
Ale nie martw się, na pewno wszystko będzie dobrze
Oby ta wtorkowa imprezka urodzinowa brata się udała, mimo jej ciągłego przekładania;-)
Tam jest chyba 13 odcinków czy jakoś tak?