reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam:-)

Rozalka luzuj luzuj;-)

Wolfia dobrze ci zrobi ten wyjazd do Polski i na dodatek bedzie baaardzo intensywny przez ten kurs to potem z radoscia powrocisz do monotonii;-):-p:-)

ja dzis obolała z lekka - wczoraj na fitnesie kobietka dała nam wycisk:tak::sorry:

miłego dzionka:-)

Witajcie:tak::-)
Mnie jak mąz zdenerwuje i sie pokłócimy to złosc wyładowuję na sprzątaniu;-)he he ale ostatnio mam bałagan w domu tak wiec żle nie jest

A mi może eprzejdzie jak pójdę na długiiii spacer.
W domu w czoraj miałam szał na sprzątanie,dzis tylko łazienka czeka na "pucu-pucu":tak:

witam z rana.no widzę że nie tylko u mnie piątek to taniec z mopem :-D. jakoś nie mam werwy by ruszyć pupę z kanapy no ale może mała kawa mnie kopnie w tany.

miłego dnia kochane pamiętajcie że to praktycznie już weekend:-D

Hejo

Wolfia, dokladnie Cie rozumie. Wyjazd do Polski bedzie wspaniala odskocznia od codziennosci.
Miska, zdrowia zycze i swietnie Wam sie udalo z przedszkolem.:tak::tak:
Rosmerta, zazdroszcze takiego wyciski na fitnesie - sama musze sie zmobilizowac
Rozalka, mam nadzieje ze juz jestes spokojniejsza:happy:

Hejka. Mam kiepski dostęp ostatnio do BB, bo mój komp pojechał do naprawy, a w pracy niewiele czasu. Zasiedliłam sobie co prawda kompa Oliwki, ale on taki wolny, że czasem mi się strony nie chcą ładować, nie wspominając już o napisaniu posta - w trakcie zapisywania wywala mnie z BB. Ale dziś wieczorem jest trochę lepiej, więc wykorzystuję.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry