reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

Jaki szok przeżyłam wchodząc dzisiaj rano na BB:-p Nawet fajnie wygląda teraz to forum, ale przyzwyczaiłam się do tamtego starego... mimo wszystko pisałam na nim prawie 3 lata, więc ciężko będzie teraz przestawić się na nowości:sorry: Kwestia czasu i wszystko stanie się normą;-)

Ten weekend mam taki leniwy, że szok... nic mi się nie chce, a jutro będzie wszystko na raz:-p Muszę trochę wieczorem się wziąć, żeby jutro nie panikować:rofl2: W dodatku w tygodniu będzie inspekcja domu z agencji i już mówię mężowi, żeby nie narobił za dużo bałaganu w kilka dni:-p:-D

Aha... Karola tu możesz sobie ściągnąć serię odcinków Pradawny Ląd:
http://torrentscan.com/pl/#pradawny%20l%C4%85d|isoHunt
Ten pierwszy z tabelki zawiera wszystkie odcinki - możesz to ściągnąć Torrent'em:-) Na eMule też jest tego trochę:tak:

Miłego wieczoru:-)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc
ja po weekendzie na uczelni i wchodze i na bb i sie zakreciłam gdzie emotionki tez nie wiem zrobiłam jak Gosia przez zaawansowaną edycję ciężko mi bedzie sie przestawić :angry:

Witam z wieczorka! :tak:
Przede wszystkim zdrówka dla chorowitków:tak:.
Mi nowe forum sie podoba,choc na razie średnio je ogarniam:-D;-). Wierzę, że damy radę,nie mamy wyjścia;-).
Miłego wieczorku...:tak:

oooooooooo jaka zmiana napewno za kilka dni będziemy już wiedział co gdzie i jak.
a ja sobie odpoczywam i właśnie czuje jak zaczyna mi się katar nawciągałam się amolu z herbaty zjadłam garaść skorbolamidu napryskałam nos i zobaczymy.

miłego wieczoru jakoś padnięta jestem.

Witajcie kobitki.Chwilę mnie tu nie było jakoś nie miałam czasu tu pisac.Wczoraj bylam w rozjazdach,rano pojechałam w moje rodzinne strony po syna(koniec ferii buuuuuu..):crazy: a jak już tam byłam to oczywiscie odwiedziłam koleżankę potem siostrę,przyjechałam po południu zaraz poszliśmy na przyjęcie urodzinowe synka naszych najlepszych znajomych i tak zleciało :happy:
Nowe forum fajne tylko kwestia czasu i połapię się bo tak jeszcze nie za bardzo kumam o co chodzi:rofl2:
Dużo zdrówka dla chorych dzieciaczków,teraz bardzo dużo ludzi choruje na tą dziwną chorobę my tez ją przeszliśmy:no:

Hej Dziewczyny :-):-)

Nowe forum fajnie wyglada, tylko ciezko mi sie przestawic. Ale to pewnie kwesita czasu. Jak dla mnie to jakos duzo tego wszystkiego na jednej stronie i nie wiem na czym mam skupic wzrok.

Miska, duzo zdrowia dla Wiki. Niech lekarstwa zaczna dzialac.:happy:

reklama
Witam:-)

no szok normalnie tu z rana:szok:, taka zmiana, ze nie moglam sie na poczatku odnaleźc:-D jakos cięzko sie przestawic, bo faktycznie tam juz wszystko automatycznie sie robiło, bo człowiek na slepo niemal wiedział co gdzie jest,a teraz:sorry2: no ale za kilka dni sie to ogarnie i bedzie śmigało;-):-)

zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!!!:tak: co to za paskudztwo sie przyplatało znowu....

weekendzik u T udany, chociaż baaardzo intensywny, ale było fajnie:-)

jutro zabieg mam, wiec dzis zapieprz w pracy, bo potem napewno kilka dni zwolnienia dostane i muszę przygotowac tu robote na te dni. Trzymajcie za mnie kciuki jutro rano prosze , startujemy o 8....

miłego dnia wszystkim :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry