reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam wtorkowo:-)

za oknem jesień:baffled:,a tu świeta niby za progiem... nic sie nie chce,a w domu tyle do zrobienia, w pracy zapieprz, ech...

ale miłego dnia zyczę:-) i moze troche chociaz słonka:tak::tak:

reklama
Rozalka fajny ten koszyk. ja jakoś nie wpadłam na pomysł.Robiliśmy ostatnio palmę z bibuły.Szymek chyba bardziej zadowolony z naszym kurczaczków, zajączków, baranków co stoją na komodzie ustawia je w parady szeregi pary.No i nie może się doczekać jak będziemy piec na śniadanie wielkanocne bułeczki świnki.

u nas pogoda całkiej fajna choć wietrzna. Dziś było spotkanie dzieci z osiedla więc Szymek z dwiema dziewczynkami pobawiłsię w piaskownicy, powspinał na drabinkach pojeździł obowiązkowo BMW i odżył. Więc pewnie ta nostalgia to samotność.

o sprzątaniu nic nie wspominam,ale ja za porządki zabiorę się w sobotę.bo od czwartku wchodzę do kuchni.

wklejam nasze palowane bułeczki: http://mojewypieki.blox.pl/2009/03/Buleczki-swinki.html tylko zrobimy połowe świnek połowę zająców.

Ostatnia edycja:
Rosmerta chyba dziś nie było źle bardzo się poprawiła pogoda a rano faktycznie nie ciekawie było;-)

ja obleciałam na szybko okna no i dywany praliśmy a dziś duże zakupy i ledwo w auto wszystko weszło :szok:

Witam:-)

no faktycznie Gosia, potem zrobiła sie piekna wiosenka :-) w koncu umylismy te okna, bo juz nie szło na nie patrzeć po tych deszczach:dry: dzisiaj reszta sprzatania,a od jutra za jedzonko sie zabieramy:tak:
Karola super ten przepis na bułeczki, juz go kiedys gdzies widizałam w necie, ale o nim zapomniałam, chyba zrobie na pierwsze świeto na kolacje bo Teściowie przybywaja juz na kawkę i rodzeństwo męza, i dla dzieciaczków zrobie te świnki, niech sie cieszą:tak::-) mazurki tez pieke wreszcie takie, żeby Hubek mógł jeść, wyzyję się w tym roku i narobię niespodzianek dla mojego bąbla wreszcie:-):happy2:

miłego dnia wiosennego życzę wszystkim!!!:tak: do pracy!!!;-):-p:-D

Rosmerta czekałam na Ciebie bo sama sobie tu siedzę z rana i nikt nic nie napisał :-D tak myślałam że pierwsza będziesz może Rozalka niedługo się pojawi albo KArola :-D

ale zaczynają się w domu wszyscy budzić ;-)

Ostatnia edycja:
Hej.
Przy zmianie czasu jakos dłużej moje dziecie spi.
a w ogóle to niewyspana jestem,najpierw długo z mezem rozmawialismy,potem obudziłam sie o 3.00 spac nie mogłam.
Mój krasnoludek rozrabia od rana.

pojawiam się dosć późno bo jakoś tak dziwnie wyszło.

obecna -proszę zaznaczyć. u nas za oknem wygląda że fajnie więc o 11 na spacerek z godzinkęa od wczoraj mamy nowy obowiązek na stawy do dziadka przyleciały 2 łabędzie więć obiecaliśmy, że będziemy je dokarmiać chlebem dlatego po obiedzie jedziemy dać im chleba.

a ja znów poszukuję bajki: na kanale ZIG ZAP jest program ZWIERZAKOWO i w trakcie leci krótka BAJKA O lwie LEON no i Szymek je uwielbia widzieliśmy 4 odcinki naprawdę śmieszne.

jeśli któraś ma namiar jak zdobyć te filmiki to błągam o link.

miłego dnia i przygotowań do świąt- ja na zakupy mąki itp. jadę jutro mam nadzieję, że uda mi się to szybko załatwić.

reklama
Witam słonecznie :-)

no to wczoraj deszcz zmył moje pieknie umyte przez męża okna:baffled: a dzis słonko od rana i będę musiała patrzec na te okna:dry::baffled: no chyba że będe udawała, że ich nie ma:-p;-)

zmykam, bo w pracy full, a jutro chcę wziąc urlopik, zeby pomóc mamie, bo panikuje, że nie zdązy ze wszystkim:sorry2:

miłego dnia i duuuzo słońca!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry