reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
ja tam nie robię nic nie tradycyjnego..kiedyś krzesło było dla dziecka komunijnego obwinięte białym prześcieradłem a dziś po prostu kupiłam "proste" nakrycie (w linku rozalki jest moim zdaniem mega przesadzone ..niebieskie dodatki)...do tego serwetki niebieskie komunijnym wzorem i to wsio czy to jakies wypas??? :P

a ciasta robie chyba sama ;-):dry: snickersa ,milky waya,lambadę i torta ksiazke ;-):rofl2:(dam rade co ?!;-):szok::-D)
Agusia moim zdaniem wszystko robisz jak należy, pewnie że kiedyś były prześcieradła i te sprawy, bo zwyczajnie nie było alternatywy, teraz wszystko można kupić, no to po co kupować białe prześcieradło:-D(u mnie w domu nie ma białych prześcieradeł, same kolorowe i to z gumką, czyli musiałabym kupić), jak lepiej gotowy pokrowiec:tak::tak:
a z ciastami i z torem dasz radę, wierzę w ciebie:tak:;-):-)

no każdy robi jak mu się podoba i tak chyba powinno być. myślę że każdy ma inny zamysłw głowie inne możliwości i dlatego każdego przyjęcie komunijne będzie inne.

Agusia matko tyle ciast kiedy wy to wszystko przerobicie w jedzeniu.

No działka jest powiedziałąbym spora są na niej spore 4 stawy dwa laski więc się zmieścimy, ale to jeszcze tyle lat. może się wszystko pomieniać.

spadam do wieczora pa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry