reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Cześć:-)
Jak tak oglądam pogodę i widzę u Was te temperatury - to zazdroszczę:sorry2: Marzy mi się miesiąc chociaż 25*C, ale nie wiem czy to możliwe w IE:-p Ostatnio padało, a jak nie pada to wieje i tak z 17*C, więc bez rewelacji, ale można się tego było spodziewać:sorry2: Oby tylko nie padało non stop i będzie dobrze;-)

Karola super, że wyjazd udany, zakupy zrobione i miło spędziliście czas:tak:

Gosiu przynajmniej od Emilki sobie odpoczniesz trochę, jak nie możesz pospać;-) Zawsze to jakiś plus:tak: Ja to nie wiem, kiedy dzieciaki same (zn. bez rodziców) na wakacje gdzieś pojadą:sorry2:

Rozalko dobrze, że już remoncik macie za sobą i możesz spokojnie czekać na swój "koniec";-)

Rosmerta pewnie się do swojego wyjazdu teraz szykuje, bo to już za 2 dni:-) Miłego wypoczynku i pięknej pogody Wam życzę:tak:

Matyldo wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak: Mam nadzieję, że czasem jeszcze do nas zaglądasz, jeżeli tak to napisz jak się czujesz i jak Twój brzuszek;-)

My nieśmiało myślimy o wakacjach, ale dopiero w październiku;-) Dzisiaj ostatecznie podejmiemy decyzję:happy2: Bardzo bym chciała, żeby się udało:tak:

Udanych wakacyjnych dni Wam życzę:tak:

Ostatnia edycja:
Witam

no faktycznie ja zabiegana, przygotowania do wyjazdu pelna para i padam juz dzisiaj na pyszczek. Zakupy zrobione, pogotowane dla Hubka zupy w słoikach juz czekają na wyjazd, pranie zrobione i wszystko wyprasowane, jutro ostateczny przegląd i selekcja no i wielkie pakowanie. A potem morza szum, plaża i opalanko na plaży :-)

Wolfia zycze by plany wakacyjne wypaliły - nalezy sie wam jakis fajny urlopik:tak: a jaki kierunek namierzacie??

pozdrówki

Wolfia zycze by plany wakacyjne wypaliły - nalezy sie wam jakis fajny urlopik:tak: a jaki kierunek namierzacie??
Zarezerwowaliśmy sobie rodzinne 6dni na Teneryfie w tym hotelu:
Booking.com: hotel Apartamentos Gema Aguamarina Golf, San Miguel de Abona, Spain - 111 Guest reviews. Book your hotel now!
Planujemy wypożyczyć auto i trochę pojeździć po wyspie, niekoniecznie leżeć plackiem na plaży cały ten czas;-) Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni:-) W sumie to się nie możemy doczekać:tak:

Dziewczyny ale wam fajnie:tak: !

ja jak uzbieram kasę :zawstydzona/y: jadę nad morze miałam kasę odłożoną ale tyle wydatków było ze się rozpłynęła tylko wpłatę już zrobiliśmy i nam szkoda by przepadła ale mam cykora jechać bo nie wiem jak z małym w razie co tu mam wszędzie blisko czy do lekarza czy gdzie indziej .... ale mam też nadzieje że będzie zdrowy i ja tylko niepotrzebnie panikuję :sorry2:

i kurka o 5:00 do 6:00 miałam mega biegunkę nie wiem czy coś zjadłam czy jelitówka znowu siet! smekta poszła w ruch i się nawadniam bo od razu 2 kg mi spadło po przeczyszczeniu wiec pewnie cała woda z organizmu ...:baffled:

A i tęsknie okropnie za Emilką tak chciałam do niej jechać mieliśmy razem być na wakacjach ale ciągle coś jak nie ja biegunka to R w pracy to znowu urzędy mówiłam by mnie dziś R zawiózł do niej po pracy do soboty bym sobie tam była ale znowu nie pojadę :wściekła/y:

reklama
Hej:-)
Karola mam nadzieję, że będzie cudnie:tak: To w końcu nasz pierwszy wypad gdziekolwiek:sorry2: No poza lotami co jakiś czas do PL i jednodniowymi wycieczkami w IE... to nie byliśmy nigdzie razem:no: Dlatego tym bardziej się cieszymy, że w końcu mamy okazję gdzieś wyjechać, nawet jeżeli to tylko tydzień:happy: Z tego co czytałam to w październiku też jest jeszcze ładnie i ciepło, więc dla nas ok, tym bardziej, że z dzieciakami łatwiej bez upałów:tak: Wcześniej myśleliśmy o Portugalii, ale ostatecznie stanęło na Teneryfie, bo cena nie była dużo większa, a i godziny lotów nam bardziej odpowiadały:tak: No i oczywiście atrakcje dla dzieciaków, bo domyślamy się, że ich zwiedzanie mało będzie fascynować, a już zwłaszcza architektury, a na Teneryfie mamy do wyboru:
AQUALAND COSTA ADEJE: El mejor espectculo de delfines de Europa
Loro Parque, Puerto de la Cruz, Tenerife
Siam Park, Parque acuático, Costa Adeje, Tenerife
JUNGLE PARK: THE ONLY JUNGLE IN EUROPE
więc myślę, że będzie gdzie z nimi pójść:tak: Żeby nam tylko te kilka dni na wszystko wystarczyło;-)

Teraz pora się wziąć za odkurzanie:sorry2: Miłego dnia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry