agusia9915
Matka wariatka
a u nas leje nieźle
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Marzy mi się miesiąc chociaż 25*C, ale nie wiem czy to możliwe w IE
Ostatnio padało, a jak nie pada to wieje i tak z 17*C, więc bez rewelacji, ale można się tego było spodziewać
Oby tylko nie padało non stop i będzie dobrze;-)
Ja to nie wiem, kiedy dzieciaki same (zn. bez rodziców) na wakacje gdzieś pojadą

Mam nadzieję, że czasem jeszcze do nas zaglądasz, jeżeli tak to napisz jak się czujesz i jak Twój brzuszek;-)
Bardzo bym chciała, żeby się udało

a jaki kierunek namierzacie??Zarezerwowaliśmy sobie rodzinne 6dni na Teneryfie w tym hotelu:Wolfia zycze by plany wakacyjne wypaliły - nalezy sie wam jakis fajny urlopika jaki kierunek namierzacie??

!
jadę nad morze miałam kasę odłożoną ale tyle wydatków było ze się rozpłynęła tylko wpłatę już zrobiliśmy i nam szkoda by przepadła ale mam cykora jechać bo nie wiem jak z małym w razie co tu mam wszędzie blisko czy do lekarza czy gdzie indziej .... ale mam też nadzieje że będzie zdrowy i ja tylko niepotrzebnie panikuję 

To w końcu nasz pierwszy wypad gdziekolwiek
No poza lotami co jakiś czas do PL i jednodniowymi wycieczkami w IE... to nie byliśmy nigdzie razem
Dlatego tym bardziej się cieszymy, że w końcu mamy okazję gdzieś wyjechać, nawet jeżeli to tylko tydzień
Z tego co czytałam to w październiku też jest jeszcze ładnie i ciepło, więc dla nas ok, tym bardziej, że z dzieciakami łatwiej bez upałów
Wcześniej myśleliśmy o Portugalii, ale ostatecznie stanęło na Teneryfie, bo cena nie była dużo większa, a i godziny lotów nam bardziej odpowiadały
No i oczywiście atrakcje dla dzieciaków, bo domyślamy się, że ich zwiedzanie mało będzie fascynować, a już zwłaszcza architektury, a na Teneryfie mamy do wyboru:
Żeby nam tylko te kilka dni na wszystko wystarczyło;-)
Miłego dnia:-)