reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Hej! Ja jestem od wczoraj bez dziecia, Oliwka pojechała w Tomkiem na pogrzeb wujka do Gdyni, a przy okazji trochę pokąpać się w morzu. Ja nie mogłam wziąć urlopu, więc siedzę w domu praktycznie sama, bo Paulina wyjechała na działkę, Patryk pracuje na popołudniówki, a Damian siedzi niby w domu też, bo do południa chodzi na praktyki do szpitala, ale i tak siedzi cały czas poza domem. Ale dziś już wracają, właśnie są w drodze. A tak w ogóle upał mnie wykańcza - lubię ciepło ale nie takie :szok:

WolfiA, ale szykuje Wam się super wyjazd :-) Atrakcje faktycznie super :tak:
My też jedziemy na krótko bo tylko na 5 dni do Szczyrku, ale jeszcze muszę trochę na urlop poczekać, bo jedziemy dopiero 8 sierpnia. Mam nadzieję, że nie będzie już tak ciepło jak teraz :sorry2:

reklama
Witam

Wolfia super wakacje wam sie szykują, wow:-) fajne miejsce, hotel no i atrakcje dla dzieciaków, na pewno wam sie udadzą:tak:

my wyjezdzamy jutro wczesnym rankiem by jak najmniej jechac w upale no i zeby prześcignąc korki nad morze. W sumie to pobudka o 5, o 6 budzimy Hubka i jak sie zbierzemy to jedziemy. Wiekszośc spakowane, rano tylko lodóweczka do spakowania i jedzonko na droge i mozna brykać. :-) jak juz zajedziemy będę szczęśliwa;-)

miłego weekendu wam zycze i kolejnych 2 tygodni też :-) do sierpnia!

Hej! Dziś to chyba w domu tylko da radę siedzieć, bo na zewnątrz temperatura na chwilę obecną 36,4 st :szok:, a to dopiero 10ta godzina. W domu trochę chłodniej ;-) - 34,4 st. Posiłkujemy się wiatrakiem przez całą dobę.
Oli wróciła wczoraj zadowolona bardzo. Z pogrzebu niewiele rozumiała, wujek był skremowany, więc to nie był taki tradycyjny pogrzeb. W morzu się pokąpała iobawiła w piasku na plaży - czyli to co lubi najbardziej.

A Szczyrk tez bardzo lubię i zawsze chętnie tam wracam:tak:
Ja będę w Szczyrku pierwszy raz, zresztą poraz pierwszy będę w górach latem. Będziemy spali w hotelu "Orle Gniazdo". Mam tylko nadzieję, że już ten upał jednak trochę odpuści.

Ostatnia edycja:
Kasiad, Orle gniazdo to chyba najwiekszy dom wczasowy/hotel w całym Szczyrku-na pewno nie przegapicie ;-) Nigdy w nim nie spałam -jeździłam do Zagronia(połozony troszkę dalej centrum, za to blizej Skrzycznego), Klimczoka-słuzbowo ;-), lub na kwatery.Latem, tydzień w Szczyrku to moze byc troche długo, bo nie ma tam specjalnie duzo tras pieszych, ale na szczęscie są baseny no zawsze mozna podjechac troche dalej :-) Gdyby wam sie nudziło to polecam wycieczkę do Zywca i zwiedzanie muzeum piwa-naprawde super!
Muzeum Browaru

całę szczęście znów robi sie ciepło tylko wczoraj było ochłodzenie-ale Szymek nie wiem dlaczego załapał katar myślę że to ode mnie bo ja miałam katar i kaszlę jeszcze a to wszystko przez klimę w samolocie.mam nadzieję że mu szybko minie i nic się więcej nie przypląta.

Hej:-)
Trochę Wam zazdroszczę tych upałów, albo nawet tych "chłodniejszych" dni, bo u nas 18*C z przelotnymi opadami deszczu czyt. takimi, które uniemożliwiały wyjście z dzieciakami gdziekolwiek poza ogródek:sorry2: Już mi pomysłów brakowało na zajęcia dla nich, a jacy marudni byli i nie mieli apetytu, bo przecież non stop dom:baffled: Na szczęście dzisiaj wybyliśmy na 2h na plac zabaw to poszaleli i Oli po powrocie padł, Victor ogląda bajki, bo mówi, że się zmęczył, a ja mam chwilkę:tak: Powinnam pranie nastawić, ale nie wiem czy nie zacznie niedługo padać, a na suszarce mam na razie zestaw:-p Ech i takie to atrakcyjne wakacje mamy w IE... szkoda, że tu taka pogoda:-(

Dziękuje Wam za miłe słowa na temat naszego wyjazdu:tak: Jeszcze się zastanawiamy czy nie anulować tego apartamentu i nie zarezerwować innego, ale to jeszcze nic pewnego, bo jak czytam, że w niektórych hotelach karaluchy i faraonki to odechciewa mi się taniego lokum:no: Oby tylko pogoda dopisała;-)

Kasiad
jak ja bym pojechała nad polskie morze teraz, ale obawiam się, że cenowo to by nas wyszło ze 2xtyle co Teneryfa w październiku:sorry2: Bilety do PL mają astronomiczne kwoty teraz:dry: Ja w Szczyrku jeszcze nie byłam, więc nie wiem jak jest, ale życzę Wam udanego wypadu - grunt do odpocząć od codzienności i złapać trochę energii:tak:

Rosmerta
udanego urlopu:-) Ach 2 tygodnie słońca nad morzem - zazdroszczę;-)

Karola zdrówka dla Was:tak: U Was jak zwykle weekend udany:rofl2:

Pustki się coś zrobiły... wakacje nastały i tylko garstka nas zagląda:sorry2: Tak czy inaczej cieszcie się latem:-):-):-)

wolfiA no jak narazie grzech narzekać na pogodę jest lato i to całkiem w pełni.Szkoda że nie można ci trochę tego ciepła podesłać.

No mało nas mało nas do pieczenia chleba-weszłam tu rano był mój post to poszłam sobie bo sama ze sobą nie będę pisać.
jutro planuję wypad z Szymkiem do sklepów może jakieś kolekcje na jesień są bo póxniej to nie ma w czym wybierać.

reklama
Witam ;-):tak:.
Faktycznie pustawo ,niektórzy odpoczywaja a niektórzy jeszcze pracują ;-):tak:.
Ewcia poszukajcie opinii o hotelu w internecie,moze cos znajdziecie akurat :tak:.
Nie chce zapeszyc,ale moze i my wyjedziemy nad Bałtyk na 5 dni;-):tak:. Niestety to jeszcze nic pewnego . Okaze sie moze jutro.Trzymajcie kciuki ;-):tak:.
Ide jeszcze poczytac ,moge co nieco w wakacje nadrobić ;-):tak:.
Dobranoc i dziendobry dla czytających rano;-):tak::happy:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry