Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki dziewczyny,jest lepiej zdecydowanie.Oby kubulek sie nie zaraził,bo zostaje sama z dziecmi na 4 dni,eh...
Pogoda super,a ja uziemiona,bo oprócz gardełka,to Hania ma uczulenie na pierwsze słońce i narazie mamy nie wychodzic na słoneczko.dzis jej zeszło i ma piegi,he,he,jak tatus.
Zdrówka dla Haneczki
Wiki leczona moimi metodami już o niebo lepiej się czuje, a w środę było fatalnie, mega kaszel:-(Za to teraz mnie dopadło i to pewnie też gardziołko jak u Hani, ogień w gardle mam. a tu dziś wyjazd do znajomych do Szczecina. Może w drodze się wykuruję;-)Miłego weekendu, dziewczyny
Reniu, to dobrze ze Twoje metody dzialaja. Udanego wypadu do Szczecina.
Swoja droga cos musi byc w powietrzu, bo u nas tez wszyscy kaszla. Tylko u nas to alergiczne. Przed swietami nabawilismy sie troche strachu, bo Milena od kaszlu az miaa klopoty z oddychaniem. Dobrze ze sie nie dusila. Na szczescie lekarstwa przeciwalergiczne od razu pomogly.
no to wirusowe my przecież też ostatnio przechodziliśmy u szymka zapalenie gardła nawet do dziś sobie czasem chrząknie ale to już też myślę alergia wychodzi no i odstawiamy te wziewne leki aż do jesieni.
życzę wszystkim zdrówka aby można było się cieszyć wiosną no i aby ona w końcu na dobre została.
nasza mała kruszynka od piętku też marudzi ale to na brzuszek napina się i strasznie płacze ciepłą pieluszka i masaż pomaga już myślałąm że to kolki ale pani doktor powiedziała mi że to za wcześnie to jelitka się rozkurczają i dlatego.tak mi jej żal jak płącze i się napina.no i jak to Szymek mówi że już jest duża bo po tygodniu odpadła pępowinka.
teraz moje chłopaki poszli jeździć na quadzie-ciekawa jestem reakcji szymka bo to nie zabawkowy tylko normalny dla dzieci-chcemy mu kupić bo te jego BMW to typowa zabawka i już chyba go tak nie rajcuje zbyt wolna.Kinia śpi a ja mam chwilkę dla siebie.
p.s. ale mam ochotę na loda ale do czasu aż przestanie małą boleć brzuszek mega ostra dieta kurczak gotowany marchewka buraczki makaron itp.delikatnie