Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

teraz wrócili rodzice po 3 tygodniach wakacji to moze troche wiecej czasu znajde czasem dla siebie, obiecuje zaglądać częściej

wiec robię przerywnik mały :-)"żartuje';-)
Dziś umyłam okno, ciuchy już powędrowały na swoje miejsca, zabawki o zgrozo też. Udało nam się sporo w ramach remamentu pożegnać. A Wiki od rana lamentuje, że boi się spać sama w pokoju, bo Madzia wybyła na obóz integracyjny, na cały tydzień. W sumie śpi z Madzią w pokoju od poprzedniej niedzieli, zdarza jej się nad ranem nas odwiedzić, zawsze ma jakiś powód, a to stęskniona lub zmarzła, bywa, że wymyśla coś o złych snach, spryciara.
Tak strasznie szkoda było mi wracać do szarej rzeczywistości w IE, mimo że tęskniłam już za mężem, a dzieciaki za tatą. Na szczęście jakoś się ogarnęłam powoli;-) Pomalowaliśmy dwa pokoje na górze i zrobiliśmy w nich totalne przemeblowanie. Jeszcze wypadałoby na dole pomalować i przedpokój, ale to niech mój O. odpocznie trochę, bo on ciągle przmęczony ostatnio
No i to tyle na dzisiaj... jutro nadrobię ten wątek i pozostałe, bo czas już spać;-)