reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Patri: ja podzielam zdanie nuśki 23, mało tego... dzisiaj zamówiłam właśnie niekapka :cool2:
Obejrzałam Twój filmik.. czym je kręcicie? Chcielibyśmy kupić jakąś niedrogą kamerkę ale nie mam pojęcia jaką. No i w końcu można Cię zobaczyć, bo wcześniej nie pokazałaś nam swojej buzi, bardzo ładna z Ciebie mamusia! :tak::-D Do tej pory wyobrażałam sobie, że wyglądasz poważniej, a tu buzia jak u nastolatki ;-)

reklama
WEroniczko I MAkrelko wszystkiego naj naj z okazji 4go miesiaca zycia!!!!!!!!!:happy::tak:

Patri nie uwierzysz ale dzis o Tobie myslalam, zastanawialam sie jak wygladasz, ze zdjec juz widac bylo ze masz szlachetna urode, ale w filmiku widac dokladnie ze jestes p prostu piekna!!! Julinka po mamusi tez sliczna dziewczynka i taka spokojna w pociagiu, slodki z niej ANiolek!!!! no i fajny glos lektora...;-):-)

Chyba dostanę okres... Mam wszelkie objawy zapowiadające: wyskoczył mi pryszcz, no dobra- 3 pryszcze:wściekła/y:, jestem niedotykalska i dziś załączyła mi się jak to nazywa mój mąż: frania- wieczorem wpadłam w obłęd sprzątania, bo stwierdziłam, że wszędzi8e tu brudno i teraz skończyłam myć podłogę. jestem zmęczona, idę spać!! Nie chcę krwawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Chyba dostanę okres... Mam wszelkie objawy zapowiadające: wyskoczył mi pryszcz, no dobra- 3 pryszcze:wściekła/y:, jestem niedotykalska i dziś załączyła mi się jak to nazywa mój mąż: frania- wieczorem wpadłam w obłęd sprzątania, bo stwierdziłam, że wszędzi8e tu brudno i teraz skończyłam myć podłogę. jestem zmęczona, idę spać!! Nie chcę krwawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:-D:-D:-D w końcu trzeba ...dostać ten okres ja jeszcze się nie doczekałam :oo: chociaż na wakacje mam nadzieje że nie dostanę :unsure:

Patri- a ja tak własnie sobie Ciebie wyobrażałam:-)Długie włosy, szczupła twarz, duzy usmiech:-)Ale miło tak Cię zobaczyć i to nie na zdjęciu tylko w ruchu:-D:tak:

O niekapku i zdaniu pana z "mamo to ja" juz pisałam- dla mnie to bzdura. On czasami przesadza!!!! I wszedzie go pełno ostatnio( o ile to ten pan z brodą). Uważam, że to super wynalazek!!!
Ja dzisiaj byłam u dentysty i wyrwałam zęba:-(Nie było źle. Przezyłam i nawet mnie póżniej, jak juz znieczulenie zeszło nie bolało.Czeka mnie jeszcze jedna ekstrakcja:-)Ciąża mi trochę zęby popsuła...

Patch- ja juz pierwszy okres mam za sobą- nic przyjkemnego niestety.

Ujawniłam sie w tym filmiku całkowicie :-) Rzeczywiście.
Susumali dostałam od Ciebie wielki komplement, dziękuję :zawstydzona/y: .

Jeszcze nie kupiliśmy niekapka ani nic innego, ciekawa byłam waszych opinii. To ten pan z brodą. Swoja droga ma diabełka w oczach, nie wiedzieć czemu uśmiecham się na jego widok ;-).
To nie wystarczy oczywiście żeby ślepo podążać za jego gadaniną. We wszystkim dopatruje się niekorzystnego wpływu na dzieci.. Dzięki za Wasze opinie.

Okresy mam za sobą dwa, i jeden test ciążowy - na szczęście jedna kreseczka. Ufff...

Dziewczyny kochane mam problem, bo małej wycieka siusiu z pieluszki, górą, po plecach :baffled:. Co się zsika to ma z tyłu mokre śpioszki. Używamy Happy 1 Midi 5-9 kg. Julinka waży już około 6,5 kg, powinny więc być dobre. Nie wiem czemu więc tak się dzieje. Poradźcie coś.

I jeszcze jedno: mała idzie spać i wstaje z kurami - czyli usypia jak tylko się zciemnia - około 20-21, przesypia calutka noc, i budzi się 5-6 rano. Wykonuje gimnastykę, głośno mówiąc co robi chyba :-D . W każdym razie pytanie moje dotyczy tego czy ją karmić w nocy. Opinie słyszałam różne, a moj Bartek gotów mnie posądzić o to, że ją głodzę! Jeśli już była o tym mowa na forum, dajcie znać gdzie, chętnie poczytam.

Tymczasem żegnam sie z Wami , mała śpi więc skorzystam z okazji i się pouczę. Jutro egzamin chociaż cały czas się zastanawiam czy w ogóle iść... :sick:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry