Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Patri: ja podzielam zdanie nuśki 23, mało tego... dzisiaj zamówiłam właśnie niekapka 
Obejrzałam Twój filmik.. czym je kręcicie? Chcielibyśmy kupić jakąś niedrogą kamerkę ale nie mam pojęcia jaką. No i w końcu można Cię zobaczyć, bo wcześniej nie pokazałaś nam swojej buzi, bardzo ładna z Ciebie mamusia!
Do tej pory wyobrażałam sobie, że wyglądasz poważniej, a tu buzia jak u nastolatki ;-)

Obejrzałam Twój filmik.. czym je kręcicie? Chcielibyśmy kupić jakąś niedrogą kamerkę ale nie mam pojęcia jaką. No i w końcu można Cię zobaczyć, bo wcześniej nie pokazałaś nam swojej buzi, bardzo ładna z Ciebie mamusia!

Do tej pory wyobrażałam sobie, że wyglądasz poważniej, a tu buzia jak u nastolatki ;-)

, jestem niedotykalska i dziś załączyła mi się jak to nazywa mój mąż: frania- wieczorem wpadłam w obłęd sprzątania, bo stwierdziłam, że wszędzi8e tu brudno i teraz skończyłam myć podłogę. jestem zmęczona, idę spać!! Nie chcę krwawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chociaż na wakacje mam nadzieje że nie dostanę 
.
. Co się zsika to ma z tyłu mokre śpioszki. Używamy Happy 1 Midi 5-9 kg. Julinka waży już około 6,5 kg, powinny więc być dobre. Nie wiem czemu więc tak się dzieje. Poradźcie coś.