Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja w pracy bardzo tesknie za nimi a zwlaszcza za synkiem bo do tej pory zawsze bylismy razem. No i przerażaja mnie poranne pobudki
Witam!!! Ja dzisiaj bylam pierwszy raz w pracy po macierzyńskim i urlopie. Moj mąż pod moja ieobecnośc opiekuje sie Jakubkiem- dzisiaj poradzili sobie znakomicie oby tak dalejJa w pracy bardzo tesknie za nimi a zwlaszcza za synkiem bo do tej pory zawsze bylismy razem. No i przerażaja mnie poranne pobudki
Nasze chrzciny bedą w drugiej polowie wrzesnia, fajnie by było gdyby pogoda nam dopisala.
Cóż teraz zapewne nie bedę tak czesto bywala na bb, ale będę sie starala.
. 

No to to jest pewnie to świadczenie, o którym się mówi "trzecie becikowe". No to wszystko wygląda na to, że załapałam się na wszystkie trzy
Na to miejskie właśnie dziś dostałam decyzję pocztą, wypłacą mi do końca tego miesiąca. Będzie z czego żyć do końca października, bo za sierpień dostaję ostatnią wypłatę a raczej jej połowę - od połowy sierpnia mam już wychowawczy. A pierwsze świadczenia rodzinne z dodatkami dostanę dopiero pod koniec października (ze spłatą za wrzesień), bo wniosek składałam już po 31 lipca.