reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam, :-):-)
wpadlam na chwilke sie przywitac i za jakies 30 min marsz do pracy......

a dzisiaj od samego rana zrobilam kawal dobrej roboty....posprzatalam ladnie na siweta...zeby miec jutro caly dzien dla Julaska:tak:

reklama
U nas na poczcie nie mierzą, oceniają na "oko". I to oko jest bardzo łaskawe dla klienta, bo wysyłałam paczkę, która przekraczała (niedużo) gabaryt A a zapłaciłam właśnie za A :tak:

Dzięki że mogę do was dołączyć. Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale. Widzę, że fajnie jest u was.
A my jesteśmy z Poznania. Asia jest moją pierwszą dzidzią. Kocham ją nad życie. jest cudowna, wkrótce wkleje wam jakies zdjęcie.
A tak wogóle, to spędzam z nią całe dnie, jestem na wychowawczym i tego nie żałuję, poniewaz przeżywam teraz najpiękniejsze chwile w moim życiu.
Co jeszcze chcecie wiedzieć?

OLALA_ WITAM;-) Kobitki a ja nie sprzątam :-p tylko jutro jak przyjdę z święcenia pokarmów upiekę makowce -jeden dla sąsiadki bo zawsze pamięta o dzieciach ich urodzinach imieninach Mikołaju i innych okazjach :tak:,sobie pewnie jakegoś ucierańca a w niedzielę Wielkanocną mąz ugotuje na śniadanie żurek z kiełbaską i jajkiem bo tak było u niego w domu .Nie szaleje z jedzeniem żeby nie mieć wyrzutów sumienia .Nigdzie się nie wybieramy i nikogo nie zapraszaliśmy :zawstydzona/y:Przecież święta trwają 2 dni .

a my w niedziele jedziemy do teściów, w poniedziałek do moich rodziców. Jutro upieke tylko dwa placki z jabłkiem i kokosem i weźmiemy do jednych i do drugich rodziców.
Szkoda tylko, ze pogoda taka do bani to nigdzie na spacer po świątecznym obżarstwie nie będzie można wyjść.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry