reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07
U nas tak wczoraj wiało, że wyrwało nam antenę sat
. Mąż jeszcze przed imprezą miał robotę, tym razem wkręcił kołki 25 cm, wcześniej były 18
A na imprezie przez 10 min siedzieliśmy przy świecach, było romantycznie, ale Wiki już tego nie widziała, bo usnęła zmordowana.
. Mąż jeszcze przed imprezą miał robotę, tym razem wkręcił kołki 25 cm, wcześniej były 18
A na imprezie przez 10 min siedzieliśmy przy świecach, było romantycznie, ale Wiki już tego nie widziała, bo usnęła zmordowana.

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
chcialam sie tylko pochwalic ze zdałam dzisiaj ostatni egzamin i teraz została juz obrona i koniec szkoly:-);-)
No to Wielgachne Gratulacje
i 3-mamy dalej kciuki
mysia23
mama dwójeczki
noooo... poza tym, że zaszalałam na Allegro chyba na 12stu aukcjach, ale Milutek już powyrastał z ciuszków, no więc to było konieczne![]()
Ja teżsie musze zabrać do przejrzenia aukcji..bo Filip ma wszystko praktycznie na styk, a nawet za małe..

chcialam sie tylko pochwalic ze zdałam dzisiaj ostatni egzamin i teraz została juz obrona i koniec szkoly:-);-)
GRATULACJE madzia!!!!!!!
agusia9915
Matka wariatka
madzia gratulacje :-)

od nas tezczy ktos sie orientuje czy na PICIE wystarczy podac zeby oddac 1% na rzecz Fundacji POlsat czy musi byc nr konta

reklama