reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

u mnie wiało też mocno ale jakoś nie przeszkadzało mi to bo padłam i spałam :zawstydzona/y:dziś już spokojniej :tak:a prąd na szczęście mieliśmy:tak:

reklama
U nas tak wczoraj wiało, że wyrwało nam antenę sat:wściekła/y:. Mąż jeszcze przed imprezą miał robotę, tym razem wkręcił kołki 25 cm, wcześniej były 18:baffled:

A na imprezie przez 10 min siedzieliśmy przy świecach, było romantycznie, ale Wiki już tego nie widziała, bo usnęła zmordowana.:-D

noooo... poza tym, że zaszalałam na Allegro chyba na 12stu aukcjach, ale Milutek już powyrastał z ciuszków, no więc to było konieczne :-p:-D:szok:

Ja teżsie musze zabrać do przejrzenia aukcji..bo Filip ma wszystko praktycznie na styk, a nawet za małe..:baffled::baffled:

chcialam sie tylko pochwalic ze zdałam dzisiaj ostatni egzamin i teraz została juz obrona i koniec szkoly:-);-)

GRATULACJE madzia!!!!!!!

reklama
Do góry