reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Najlepsze Zyczenia dla Zuzi:tak:

Patri gratulacje dla Juleczki :tak: i dla Emilki,bo pieknie jej poszło odstawianie smoczka:tak:.
Konrad nic nie mowi,nie sika do nocnika,ssie smoka...depresje łapie:baffled:.Tylko w zakupach nadrabiam za niego;-)

reklama
To dobrze,ze nie jestem sama;-):-D.Tak serio,to sie nie martwie,choc nie powiem chcialabym,zeby cos juz umial powiedziec...:sorry2:

u mnie coparwda smoka nikt nie ssie (Aleluja!) to dziecie nie po hebrajsku ale arabsku gada tylko;-)ja sie nie niecierpliwie bo i tak jak kazda mama swohje dziecie super rozumiem ale juz ciocia bardzo by chciala zeby Lulu gadala ppelnymi zdaniami:wściekła/y::rofl2::sorry2:

my też witamy, ale na chwilkę wpadłam bo szykuję się do wyjazdu.
Bartas do pracy a potem w auto i do babci. wracamy chyba z soboty na niedzielę, albo w niedzielę rano, bo jeszcze pranie i w poniedziałek do Turcji oj szykuje się szaleństwo

witam :-)

jak dobrze, że dzis tak jakby piatek:rofl2: i ostatni dzien w pracy:-) jutro zmykamy do męża siostry na weekend i do Teściów (mieszkaja jakieś 200m od siebie)

miłego dzionka wszystkim

reklama
witam;-)
rosmerta czwartek dzisiaj mamy ale jutro swieto wolne to jakby piatek:-D:-D
a doczyałam jakby hehe chyba jeszcze spie maz ma 2 zmiane wiec korystam i wstaje pozniej

Do góry