reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
czesc!
dawno mnie tu nie było bo odkąd zobaczyłam ile cięgnie prądu mój stary monitor to sie za głowe złapałam, więc go poprostu tylko 2 razy na dzien wlaczam a nie tak jak szedł całyyy dzień
a to wsztsko przez licznik przedwpłatowy
gdzie musze jezdzić i kupywać prąd i o tym mysleć bo tak jak kiedys mi go zabrakło i siedzielismy przy świeczkach i kominku :/
ale sie nagadałam;-)
miłego dnia !:-)
dawno mnie tu nie było bo odkąd zobaczyłam ile cięgnie prądu mój stary monitor to sie za głowe złapałam, więc go poprostu tylko 2 razy na dzien wlaczam a nie tak jak szedł całyyy dzień

a to wsztsko przez licznik przedwpłatowy

gdzie musze jezdzić i kupywać prąd i o tym mysleć bo tak jak kiedys mi go zabrakło i siedzielismy przy świeczkach i kominku :/
ale sie nagadałam;-)
miłego dnia !:-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Witam
ale dzis jakas ,,przymulona'' jestem. Musze zrobic solidna kawe bo usne na stojaco.
Irtasiu, kociaki sliczne.
ale dzis jakas ,,przymulona'' jestem. Musze zrobic solidna kawe bo usne na stojaco.
Irtasiu, kociaki sliczne.

WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dzień dobry:-)
Oliver zasypia, ja z Victorem już po śniadaniu. Teraz pora się ogarnąć i pomyśleć co na obiad;-) Na szczęście pogoda nie najgorsza
Irtasiu kociaczki urocze
Oliwieczko nawet nie myślałam, że jest opcja licznika przedwpłatowego
Z jednej strony ciekawe rozwiązanie, bo starasz się pilnować, a z drugiej co jeśli czasem zużycie prądu masz większe i Ci nie wystarczy... tak jak piszesz świeczki i kominek;-)
Karolino "pobudki" po dobrej kawce Ci życzę
Swoją drogą to musimy się jeszcze kiedyś spotkać na placu zabaw, tam u Was, bo Victor się domaga zjeżdżalni, bo strasznie mu się podobała;-) No i chcemy "zwiedzić" niektóre osiedla, żeby wiedzieć w co się pakować
Miłego dnia:-)
Oliver zasypia, ja z Victorem już po śniadaniu. Teraz pora się ogarnąć i pomyśleć co na obiad;-) Na szczęście pogoda nie najgorsza

Irtasiu kociaczki urocze

Oliwieczko nawet nie myślałam, że jest opcja licznika przedwpłatowego

Karolino "pobudki" po dobrej kawce Ci życzę

Miłego dnia:-)
Ostatnia edycja:
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Wow a tu znowu nikogo nie ma
Ej zaczyna mi się nudzić, bo nie mam co czytać

reklama
agusia9915
Matka wariatka