reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
czesc!
dawno mnie tu nie było bo odkąd zobaczyłam ile cięgnie prądu mój stary monitor to sie za głowe złapałam, więc go poprostu tylko 2 razy na dzien wlaczam a nie tak jak szedł całyyy dzień :-p
a to wsztsko przez licznik przedwpłatowy :confused2:
gdzie musze jezdzić i kupywać prąd i o tym mysleć bo tak jak kiedys mi go zabrakło i siedzielismy przy świeczkach i kominku :/

ale sie nagadałam;-)

miłego dnia !:-)

Witam

ale dzis jakas ,,przymulona'' jestem. Musze zrobic solidna kawe bo usne na stojaco.
Irtasiu, kociaki sliczne.:tak:

Dzień dobry:-)

Oliver zasypia, ja z Victorem już po śniadaniu. Teraz pora się ogarnąć i pomyśleć co na obiad;-) Na szczęście pogoda nie najgorsza:tak:

Irtasiu kociaczki urocze:sorry:

Oliwieczko
nawet nie myślałam, że jest opcja licznika przedwpłatowego:-p Z jednej strony ciekawe rozwiązanie, bo starasz się pilnować, a z drugiej co jeśli czasem zużycie prądu masz większe i Ci nie wystarczy... tak jak piszesz świeczki i kominek;-)

Karolino "pobudki" po dobrej kawce Ci życzę:tak: Swoją drogą to musimy się jeszcze kiedyś spotkać na placu zabaw, tam u Was, bo Victor się domaga zjeżdżalni, bo strasznie mu się podobała;-) No i chcemy "zwiedzić" niektóre osiedla, żeby wiedzieć w co się pakować:rofl2:

Miłego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Witam, ja dopiero teraz chyba się budzę, po trzeciej kawie :nerd: Milenka wstała dziś o 4:20, więc zabrała mi jakieś 2,5 godziny snu :baffled:

Ja dzis mam kiepski dzień i kiepski nastrój.Zaprawiałam czereśnie w słoiki,spacerowałam z Kuba,pokłóciłam sie z mężulem...i takie tam bzdury...

reklama
Do góry