reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

no są stroje są, kochane, ale na większe dzieci, na maluszków ciężko cokolwiek znaleźć:sorry2: no chyba ze sie uda...

No tak,ale widziałam takie rewelacyjne skrzydełka,korony,czapeczki,maski,a do tego juz łatwiej znależc jakies ubranko i wioooo na bal.:-)
W IKEI są takie maski+uszy,czy czapeczki np. misia,czy myszki,do tego jakis dresik w jednym kolorze,przyszyc ogonek i jest.:tak:

reklama
Madzix, urocza ta biedronka :tak:
Oli ma bal w przyszły piątek. My strój mamy już dawno, wklejałam kiedyś sukienkę książniczki. Tylko muszę ją lekko podwinąć, bo dotyka podłogi, a nie może się przecież jej czołgać po ziemi. No i dokupić chyba jakieś buty :confused: bo najpierw chciałam ubrać sandałki, ale przypomniałam sobie, że ma ozdobę z koralików, a one pohaczą materiał sukienki i ją zniszczą.

Dziś byliśmy u teścia na imieninach, dopiero niedawno wróciliśmy. Wypiłam 2 drinki, ale bynajmniej nie od tego mi się kręci w głowie. Oliwka nauczyła się w żłobku bawić w zabawę "Mam husteczkę haftowaną" i stale się musimy z nią bawić :baffled:już mi się w głowie kręci od biegania w kółko z tą husteczką :dry::-D

Ostatnia edycja:
Hej faktycznie slodka ta biedrineczka. ale pogoda moje auto wygladalo jakby ktos je oblal lodem.cale zamarzniete.juz nie wspomne o sliskich drogach

Hej Babeczki!

Madzix, ale będziesz miała śliczną biedroneczkę:-D

Ale zima się zrobiła:szok::-) Lubię jak pada śnieg, ale wczoraj jechałam z pracy do domu ponad godzinę.. dystans który pokonuję w 15 minut:sorry2:
I jeszcze ta strzelanina przed tesco w Opolu (nie wiem czy słyszałyście o tym?) strach po mieście chodzić:-(
http://www.rp.pl/artykul/10,416446.html

Ostatnia edycja:
Jaka zima:-D
U nas to tylko wietrzysko niemiłosierne,śniegu jak na lekarstwo,a wiatr chce znowu mi zdemolowac balkon.
Jak oglądam wiadomości,to jestem w szoku,wszędzie śnieg,zamiecie,zaspy,a u nas niewiele brudnego ubitego śniegu.
Matylda szok i strach wychodzić.:no:

Witam:tak:
Dziś szkoła,jutro tez:sorry2: i to 2 egzaminy(poprawka statystyki:sorry2: i ekonometria:sorry2:) hmmm....:shocked2:,bedzie zle...
Wykoncze sie nerwowo przez te szkołe....:baffled:.
Dzieci zdrowe,szaleja po sniegu,wiec reszta w miare ok;-):tak:.

reklama
witam w niedzielny poranek
Tycia napewno dasz rade :tak::tak:
rozalka a u mnie nawet dosyc sniegu ale mroźno przeokrutnie jest
matylda ja własnie słyszałam o tym szok co sie dzieje:szok:

Do góry