reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam

a u nas niby pięknie a wiatr okropny :cool:

Emilka pojechała dziś z dziadkami na wieś ja wydzwaniam co u niej a ona nie ma czasu by pogadać :-D a niech się cieszy pakowała się już od tygodnia ;-)

reklama
witam oj u mnie dziś wiosna cudna pogoda była.w końcu cała nasza dzielnia się spotkała na spacerze ( dzielnia to nasz blok ). po południu byliśmy z wizytą u kolegi Szymcia obok z klatki chłopaki wybawili się i smacznie każdy poszedł spać.
teraz chwila na pogaduszki z mężem bo wczoraj wrócił- i Szymek sie obudził o 1 w nocy i zaczoł pogaduchy do 2 urządzać z tatą a on ledno gadałbo był padnięty po tylku kilometrach no ale cóż- synek stwierdził że nudno mu tak w nocy spać.:eek:

miłęgo wieczoru wszystkim pa

O raju co za koszmarna noc,w sumie prawie nie spałam,Kuba skarżył sie na brzuszek i ma biegunkę.Teraz szaleje,a ja bym pospała...buuuu...
Po za tym jakieś "mdłe"to nowe forum,blade i wszystko mi sie miesza przed oczami,no i połapać sie nie mogę.

Hej. Ale dziwne to nowe BB... W końcu się przyzwyczaję pewnie. Tylko gdzie są emtikonki? bo ja nie widzę...

Oli jeszcze śpi w naszym łóżku, a ja już po śniadanku i piję kawkę.
Nie mogę się doczekać swojego komputera, na tym źle mi się pracuje.
Miłej niedzieli dla wszystkich.

Witam:tak:
Kurcze mamy nowe forum... jakieś takie dziwne, nie?

Kasia emoty są po prawej stronie:sorry:
Też ich szukałam:-D

Miłej niedzieli Babeczki!

A ja nadal nie wiem,gdzie emotikonki...jakaś ciemna jestem

A dobra znalazłam:cool::-D
a je nie wiem gdzie są i patrzę i nic nie widzę po prawej hehe

edit: pojawiają mi się jak wchodzę na zaawansowaną edycję :cool: a tak nie widzę :no:

Witam

dopiero wstałam ....muszę się zabrać za robotę jakąś ....

Ostatnia edycja:
O raju co za koszmarna noc,w sumie prawie nie spałam,Kuba skarżył sie na brzuszek i ma biegunkę.
u nas też koszmarna i to trzecia z rzędu, oprócz biegunki jest jeszcze okropny kaszel i wysoka gorączka, jednak i Wiki dopadła choroba, w czwartek ich grupa liczyła ledwie 11 osób, w piątek byłam już z nią u lekarza, bo kaszel i gorączka nie dały jej spać, dostała augmentin i pół reklamówki innych syropków:-(, gorzej ze niewiele jej lepiej, kaszel koszmarny, nie wiem czy jutro znów się nie przejdę do lekarza:sorry:

Gosia ja tez musze wejść w zaawansowane,że widzieć bużki.

Miśka współczuje,u nas nie lepiej.Biegunka,wymioty....bladziutki taki mój maluch,że szok.A wśród znajomych to trzecie już dziecko które tego weekendu zachorowało na tę dziwną chorobę,jakaś "jelitówka" chyba.

reklama
Do góry