reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
ja tam nie robię nic nie tradycyjnego..kiedyś krzesło było dla dziecka komunijnego obwinięte białym prześcieradłem a dziś po prostu kupiłam "proste" nakrycie (w linku rozalki jest moim zdaniem mega przesadzone ..niebieskie dodatki)...do tego serwetki niebieskie komunijnym wzorem i to wsio czy to jakies wypas??? :p

a ciasta robie chyba sama ;-):dry: snickersa ,milky waya,lambadę i torta ksiazke ;-):rofl2:(dam rade co ?!;-):szok::-D)
Agusia moim zdaniem wszystko robisz jak należy, pewnie że kiedyś były prześcieradła i te sprawy, bo zwyczajnie nie było alternatywy, teraz wszystko można kupić, no to po co kupować białe prześcieradło:-D(u mnie w domu nie ma białych prześcieradeł, same kolorowe i to z gumką, czyli musiałabym kupić), jak lepiej gotowy pokrowiec:tak::tak:
a z ciastami i z torem dasz radę, wierzę w ciebie:tak:;-):-)

no każdy robi jak mu się podoba i tak chyba powinno być. myślę że każdy ma inny zamysłw głowie inne możliwości i dlatego każdego przyjęcie komunijne będzie inne.

Agusia matko tyle ciast kiedy wy to wszystko przerobicie w jedzeniu.

No działka jest powiedziałąbym spora są na niej spore 4 stawy dwa laski więc się zmieścimy, ale to jeszcze tyle lat. może się wszystko pomieniać.

spadam do wieczora pa

Rozalka super że wyniki dobre !

Ja też miałam prześcieradłem przykryte krzesło a teraz są gotowce i to jakie świetnie ! :)

Witam:)

Dawno mnie nie było, przyznam, pogoda ładna więc siedzie i robie coś na ogrodku... to maluje sciany w domu i takie mam zajęcia . Poczytam sobie was troszke:tak:

Oliwieczka witaj w końcu.

U nas za oknem piekne słonko,maż w pracy cały dzień,Kuba cos pokasłuje znowu.
Miłego dzionka Babeczki.

reklama
Witam.
Super humor,słonko świeci,maz krótko dzis pracuje,mała szaleje na całego,kubula grzecznie sie bawi..
Miłego dzionka Babeczki.

Do góry