reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

o rany, współczuje wczesnej pobudki:sorry2:

ja sie ostatnio wreszcie wysypiam, dzis np do 8,a Hubek jeszcze spi:szok: tylko jak ja potem sie przestawie na wstawanie do pracy to nie wiem:sorry2:

reklama
ja juz sie przyzwyczaiłam bo zawsze mam takie pobudki mały potem idzie 8:00 na drzemkę i mogłabym się położyć bo Emilka się zawsze bawi koło mnie ale potem i tak wstaje nie wyspana ;)

my jeszcze na wyjeździe ale fakt pogoda boska od kiedy tu jestesmy ciągle minimum 30 stopni ale zaliczeliśmy haidepark i polecam tym które tu mieszkają i myślą cigle że nasze dzieci to maluszki- no ja już wyszłam z tego mylnego myślenia.Szymek śmigał na pontonach spadał łódką do wody no masa atrakcji.

później aquapark i ślimaki do wody dla dzieci od 6 lat ale Szymek nie chciał nic innego tylko ślimakiem i to na brzuszku i to sam my mileiśmy go tylko odbierać na dole i sadzać u góry.

no i kupiliśmy fotelik Romer z isofixem bo się okazało że nasza kia ma te rozwiązanie i Szymkowi jeździ się super zapłaciłam tu za to cudo 140 euro plus folia spanch boba na fotel i takie coś na pasy by go nie uwierały też z tej bajki w gratisie. teraz szukam takiego stolika podróżnego.

wakacje suuuuuper jutro ostatni dzien a w poniedzialek do domu

Witam :tak:

E na wakacjach :tak: zrobiła pobudkę dziadkom po 5:00 :-D o 5:30 była już po śniadaniu i słyszałam jak nadaje do kuzynki :-D;-)

Karola fajnie wam :tak:
Rozalka ach śliczny ten suwaczek masz ja już się doczekać nie mogę aż urodzisz ;-)

witam :-)

Karola super, ze wyjazd udany :-) zazdroszczę tych atrakcji:blink:

my leniu****emy w Śremie u teściów, upał straszny, bo juz jakieś 35 stopni wiec na razie chłodzimy się w domku, Hubek od rana zaliczył kąpiel w basenie z kuzynka, szaleństwa na całego były:tak:

Gosia to troche sobie teraz pospisz dłużej jak Emilka na wakacjach

Hubek dziś tez nam zrobił miły poranek bo pospał do 8.30

miłego dnia wszystkim!!!

Witam poweekendowo.;-)
Pokoik Kuby wymalowany,łóżeczko czeka na małą,jeszcze drobne sprzatanie i czekam na naklejki na scianę.Ufff...moge rodzic,he,he.
No ale chyba to potrwa troche jeszcze ,bo nic sie nie zapowiada na (jak mówi mój synus) "wyklucie".
Dziś mąz w pracy ,to sie kisze w domu,bo w taki upał,to boje sie wychodzic,jedynie do osiedlowego sklepu po drobizne.
Życze miłego dzionka.

Rozalka no to się wyrobiliście ;-)

Rosmerta co do tego spania to nie wiem czy tak się wyśpię bo mały też wstaje wcześniej ...wczoraj wstał 4:50 :dry: a dziś wylądował u nas w łóżku nie wiem o której nawet ale R szedł do pracy to już spał :-Di przysnął do 8:40 obudziła go moja mama bo dzwoniła ;-) ja nadal nie wyspana nawet nie wiem kiedy go do nas przyniosłam :no::szok::-D

my już spacerku byliśmy o 9:00 i tak już słońce nieźle grzeje o tej godzinie teraz to już z małym nie wychodzę :no:

czesc
ale mamy upalne lato normalnire w domu nie wytrzymuje mimo ze wiatrak chodzi non stop
rozalka to super ze remoncik skończyliście przed "wykluciem";-)
a co do spania to ja nie ważne o której bym poszła ile bym spałam to wiecznie chodze niewyspana;-)

JA OSTATNIO TEŻ tak mam ale to chyba przez ten upał gorzej się śpi.my wczoraj szcześliwie dolecieliśmy szybko do domu na lotnisku już czekali moi rodzice z arbuzem i galertetką -zabraliśmy towar i w drogę do Bytowa.noi do nocy robiliśmy koło domu- matko co by to było jak byśmy mieli własny dom z ogrodem.no ale już jest ładnie tylko ktoś ukradł mi pistolet do podlewania kwiatów.

SZymek jeszcze drugiej babci nie widział ale dziadek wpadł wieczorem jak jeszcze bylismy na dworze i pracowaliśmy.no ale mam już wszystko wyprane no i suche oczywiście.
zazdroszczę Wam dziewczyny mieszkające w Niemcach :-D tych sklepów dla dzieci no Polska w tym temacie jest 100 lat do tyłu.nie wiem dlaczego nawet w sklepach które są tu nie ma takiego samego asortymentu.no jakbym tam mieszkałą to pewnie Szymek miałby 3 szafy :zawstydzona/y:te buty zabawki bluzeczki oj oj oj.

no nic muszę iść dolać ciepłej wody do basenu bo mały nigdy tam nie wejdzie taka zimna a od wczoraj już nalana-nie wiem czemu tak długo się nazgrzewa.
miłego dnia kochane pa

reklama
Witam

Rozalka super, że remoncik ukończony, możesz teraz spokojnie wypatrywać maleństwa:tak:

Karola fajowne mieliście wakacje

u nas nareszcie dzisiaj sie ochłodził i jesty tlyko 25 stopni teraz, wreszcie mozna jako tako przewietrzyc dom, nawet trochę popadało jakiegoś pseudo deszczu;-)

rodzice wczoraj wrócili, no ale ja mam dalej urlopik, teraz pomalu szykuje sie juz do wyjazdu, w sobotę ruszamy.

Do góry