Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć, nie mogę si e wkręcić w żadną dyskusję, a chciałam poradzić się i powymieniać doświadczenia w tematach "regionalnych" dotyczących ciąży i dzieci. Mam nadzieję, że są tu już mamy ze Śląska
Mieszkam koło Rybnika więc dość daleko ale za to z racji pracy, znajomości i innych zajęć bywam b. często w Katowicach.
Może orientujecie się gdzie najlepiej rodzić ze względu na dobrą opieke nad noworotkiem. Niestety grozi mi wcześniak....
Cześć, jestem Meme i jestem tu zupełnie nowa. Nie do końca wiem o co "biega w tej zabawie". W każdym razie też jestem ze Sląska - Bielsko - Biała i mam termin na koniec lutego. Razem z mężem czekamy na naszego synka, który kopie co sił i jakoś nie za bardzo chce się uspokoić. Ot, mały Bandito!
cześć, od dłuzszego czasu śledzę forum ,ale dopiero teraz zdobyłam się żeby coś napisać.od 7 lat mieszkam w Tychach,termin mam na 16 lutego.pozdrawiam wszystkich