Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

na łóżka wchodzi mi coraz lepiej i nauczył sie schodzic w koncu ale czasmi zapomni a przy jedzieniu ucieka mi i patrzy czy go gonie
Jak czytałam te pysznosci - to głodna się zrobiłam 
Kurczę a jak nadawałam Mikusiowi imię - to za dużo Mikusiów nie znałam 
z kleikiem
dostaje raz na wieczór :-) co bym syna za bardzo nie utuczyła
U nasz też był krzyk :-) ale teraz daje wodę w nocy :-)
A co do wyciągania płyt - to mała już umie otwierać pudełka - u nas to jest świetna zabawa
a jakie miny mama robi :-) jak jej ulubiony film próbuje rysować 
mam nadzieje że znów przeczytam że na jakąś imprezę idziesz 
A co do wyjść to u nas już rano jest płacz - jak zostawiam u dziadków...
oczywiście więcej na podłodze - ale już coraz lepiej :-)
porobię zdjęcia 
u nas Miśkołakowi pomagam jak chce raczkować to nie przeszkadzam :-) ale słyszałam (nie potwierdzone plotki
) że i koło 14 miesiaca dzieciaczki dopiero zaczynają chodzić :-)
no wiesz co
zostaw mężowi córę i jedź do SPA (tak tylko żartuje ) - choć w zamian za te góry to powinien ci postawić 
WIęc to chyba takie miesiace
Kopniaki
tego akurat mi nie brakuje
i jak wyszły ? Zapomniałam na GG się spytać co z tymi pleśniawkami :-( Pisz co tam ? Jak to leczycie?
Witaj
Ogólnie to zawsze zakładałam że najpierw ślub praca --- potem dziecko
()
roczniki :-) M jak mu przypomnę to Mikusia wykąpie :-) ale bawić się chce z nim cały czas - i wychodne na piwo dostaje 

Takie dlugie posty??I wszystkim odpisalas, no szacuneczek.

Bedzie mu wychodzic gorna dwujeczka bo juz niezla wypuklosc ma.

. Ale może dlatego, że do salonu mamy 3 stopnie i ja by się nie nauczała to by nie mogła za mną wszędzie łazić
powiedział ze i tak nic to nie da aja chciałabym zrobić dziecku badania na co jest uczulony skoro choruje mi na oskrzela a nie goraczkuje mi przy tym zreszta alergolog powiedziała ze gdyby te choroby sie powtórzyły to mam z nim przyjść. We wtroek mamy iśc znów na kontrole to bede znów mu gadała o skierowaniu ja nie odpuszczę tego.

. A z tym SPA to właśnie taki plan mamy ze szwagierką
. Oni teraz na narty, a my potem do SPA:-). Tylko kiedy będzie to potem.....