Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
- wtedy dobra jest Biodacyna w kropelkach, niestety antybiotyk ale zwykle jedno zakroplenie pomaga i po problemie. Jeśli chodzi o herbatkę czy rumianek to lekarze zdecydowanie odradzają...
sto lat
Zaintrygowałaś mnie tym Waszym sierpniówkowym gadaniem i do Was zajrzałam i trafiłam na jakiś post andziaa-bardzo dzielna ta dziewczyna i straszną tragedię przeżyła...Nie mogę o niej zapomnieć,cały czas myślę o tym... Dziękuje Bogu za Marcyśkę... Ale Ty kochanie bądź dobrej myśli!
Pleśniawki-o kurczaki....Wiesz ja to się dziwię,że moja Marcyśka jeszcze tego nie załapała przy jej możliwościach pakowania wszystkiego (dosłownie!!) do buziaka. Jak Miloszek to znosi? Buźki dla niego mocniaste
Fakt,to niesamowite jak te nasze szkraby w zaledwie parę dni potrafią nauczyć się tylu rzeczy
U nas ze świeczką nie było problemu-na pierwszy tort kupiliśmy w Tesco,a drugi był juz ze świeczką:-)
SPA-tez bym pojechała,ale musiałabym z M,albo z kims do pilnowania Marcyśki,no bo bez niej nie da rady:-(
M po garach buszuje
-dobre!
Co Ty na to?
[/FONT]
Swoją drogą to dzielna z Ciebie kobitka-ja Cię podziwiam za całokształt!I nie odpuszczaj tego skierowania! Choc wiem,że lekarze POZ sie bardzo bronia przed wysyłaniem do specjalisty
A Bartuś niezły gagatek
[/FONT]
Kurujcie się!!!:-)[/FONT]
Buźkam Was wszystkie! [/FONT]