No cześć Babki - troszke czasu miałam mało bo jeszcze mimo ferii to pracuje. I dziś mam pogrzeb wujka - normalnie szok okaz zdrowia i zmarł w kościele na mszy:-(
Pani doktor stwierdziła,że Miłek dostał pleśniawki od infekcji gardła.I Pije Nystatynę oraz trzeba pędzlować mu dokładnie usta. Poza tym już jest lepiej i struny głosowe chyciło przez te pleśniawki ale już jest ok.
A ja byłam wczoraj u gina -zrobił mi cytologię i poklachaliśmy

.
A i mnie gardło boli jak cholera. Taka jakaś angina mnie chyba zbiera.
Anna_ajra- jestemweteranem w sprawachropiejącego oczka.Gdy zatka się kanalik łzowy to oczko ropieje . Przemywaj wacikiem z solą fizjol. Wykonując masaż oka - od zewnętrznego kącika do środka - nigdy odwrotnie, Uciskając nosek w miejscu kontaktu oka z nosem. Kamilowi groził zabieg udrażniania kanalika ale udało się trwało takie leczenie około5 miesięcy!!!! Ale się udało. Nigdy rumianek i herbata- to jest zabronione tylko sól.
co do roczkuto było że tak powiem przyzwoicie

NA szczęście wszysytko sięskończyło ludzie zadowoleni a co najważniejsze solenizant też

. Ciasta smakowały sałatka też. :-) Ale powiem szczerze żę męczą mnie takie imprezki domowe :-).Chyba się starzeje:-) Choć wczoraj gdy byłam u gina jedna dziewczyna wdała się ze mną w pogawędkę - była w pierwszej ciąży. Zapytała mnie czy mam dzieci - ja że tak 2. Tatroszkę się zaskoczyła tak jakby współczuła. Później zapytała no to ile masz lat?JA żę 32 a ona czerwona ze wstydu powiedziała: cyt."przepraszam panią myślałam że ma pani tyle lat co ja tj 24. I że dobrze mnie te ciąże zakonserwowały :-)Więc czuje się jak 32 letnia konserwa hihi.
Całuski